اجرای مانور سراسری نظارت بر نانواییهای استان قزوین
قزوین-ایانا-مانور سراسری پایش و کنترل واحدهای نانوایی استان قزوین، همزمان با هفته پدافند غیرعامل و با هدف تشدید نظارت بر زنجیره تأمین و توزیع آرد، کنترل عملکرد نانواییها و مقابله با تخلفات احتمالی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایانا از استان قزوین، این مانور با حضور فرامرز حریریمقدم، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، معاونان بهبود تولیدات گیاهی و توسعه بازرگانی و جمعی از کارشناسان و بازرسان دستگاههای اجرایی و نظارتی مرتبط اجرا شد.
حریریمقدم در حاشیه اجرای این مانور، بر ضرورت تشدید نظارت بر چرخه تأمین، توزیع و عرضه آرد تأکید کرد و گفت: جلوگیری از عرضه آرد خارج از شبکه، مقابله با قاچاق و تخلفات احتمالی در واحدهای نانوایی و صیانت از حقوق مصرفکنندگان از مهمترین اهداف اجرای این طرح است.
وی افزود: نظارت مستمر بر بازار و شناسایی نقاط آسیبپذیر در زنجیره تأمین و توزیع آرد، نقش مؤثری در پیشگیری از تخلفات، حفظ امنیت غذایی و ایجاد انضباط در بازار دارد.
گفتنی است، در اجرای این مانور پنج اکیپ بازرسی مشارکت داشتند و عملکرد واحدهای نانوایی را در بخشهای مختلف تأمین و مصرف آرد، فرآیند پخت و عرضه نان مورد پایش و بررسی قرار دادند. با هرگونه تخلف احتمالی نیز مطابق قوانین و مقررات برخورد خواهد شد.
دیدگاه تان را بنویسید