رفع تداخل ۹۳ درصد اراضی مشمول کشور؛ تعیین تکلیف ۱۴.۵ میلیون هکتار
قزوین- ایانا- رئیس سازمان امور اراضی کشور در مراسم پایان اجرای طرح رفع تداخلات اراضی استان قزوین از رفع تداخل ۹۳ درصد اراضی مشمول این طرح خبر داد و گفت: تاکنون ۱۴.۵ میلیون هکتار از اراضی کشور تعیین تکلیف شده است.
به گزارش خبرنگار ایانا از استان قزوین، داور نامدار گفت: از مجموع ۱۵.۵ میلیون هکتار اراضی مشمول این طرح در کشور، تاکنون حدود ۱۴.۵ میلیون هکتار بررسی و رفع تداخل شده است.
وی افزود در جریان اجرای این طرح، بیش از ۲.۴ میلیون هکتار از اراضی کشاورزی کشور تعیین تکلیف شده و زمینه بازگشت این اراضی به چرخه تولید فراهم آمده است.
رئیس سازمان امور اراضی کشور با تأکید بر نقش رفع تداخلات در تثبیت حقوق بهرهبرداران و کاهش اختلافات ملکی تصریح کرد: اجرای این طرح در استان قزوین از تشکیل بیش از ۱۵ هزار پرونده قضایی جلوگیری کرده است.
گفتنی است پایان اجرای طرح رفع تداخلات اراضی در استان قزوین، گامی مهم در تثبیت حقوق کشاورزان، کاهش دعاوی حقوقی و افزایش امنیت سرمایهگذاری در بخش کشاورزی به شمار میرود.
دیدگاه تان را بنویسید