آغاز خرید حمایتی مرغ مازاد تولید در قزوین با نرخ ۳۳۵ هزار تومان

آغاز خرید حمایتی مرغ مازاد تولید در قزوین با نرخ ۳۳۵ هزار تومان

قزوین- ایانا- سرپرست تمشیت امور اداره‌کل پشتیبانی امور دام استان قزوین گفت : خرید حمایتی مرغ مازاد تولید استان قزوین با هدف حمایت از تولیدکنندگان، مدیریت عرضه و تقاضا و ایجاد ثبات در بازار مرغ، از ۲۵ شهریورماه آغاز شد.

کدخبر: 138059

به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، پریسا ولد آبادی افزود: این طرح در راستای مدیریت مرغ مازاد تولید، جلوگیری از نوسانات شدید قیمتی و ایجاد تعادل در چرخه تولید و عرضه محصولات پروتئینی استان اجرا می‌شود.

ولد آبادی اظهار کرد: اجرای این طرح با هدف تنظیم بازار و حمایت از تولیدکنندگان در دستور کار قرار گرفته و تلاش می‌شود با مدیریت مناسب عرضه، زمینه استمرار تولید و ثبات بازار فراهم شود.

وی افزود: حمایت از تولیدکنندگان و همزمان تأمین و تنظیم بازار، از مهم‌ترین اولویت‌های اداره‌کل پشتیبانی امور دام استان قزوین است و در این راستا ظرفیت‌های موجود برای اجرای مطلوب طرح به کار گرفته خواهد شد.

ولدآبادی با اشاره به نقش خرید حمایتی در مدیریت بازار تصریح کرد: خرید مرغ مازاد تولید در مقاطع افزایش تولید، ضمن کمک به مدیریت عرضه، می‌تواند از بروز نوسانات بازار جلوگیری کرده و در تأمین پایدار نیاز مصرف‌کنندگان مؤثر باشد.

بر اساس این طرح، مرغ مازاد تولید به قیمت هر کیلوگرم ۳ میلیون و ۳۵۰ هزار ریال معادل ۳۳۵ هزار تومان، به‌صورت کارتنی و با تحویل درب سردخانه خریداری می‌شود.

وی ادامه داد: تسویه حساب مرغ تحویلی نیز به صورت دریافت نهاده‌های دامی، پرداخت نقدی یا ترکیبی از هر دو روش انجام خواهد شد.

سرپرست تمشیت امور اداره‌کل پشتیبانی امور دام استان قزوین در پایان خاطرنشان کرد: روند اجرای این طرح با همکاری دستگاه‌های مرتبط و فعالان بخش تولید دنبال می‌شود تا ضمن حمایت از تولیدکنندگان، ثبات و تعادل در بازار مرغ استان حفظ شود.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید