رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین:

در روزهای جنگ هیچ مشکلی در تأمین مواد غذایی نداشتیم

در روزهای جنگ هیچ مشکلی در تأمین مواد غذایی نداشتیم

قزوین- ایانا- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در آیین تجلیل از کشاورزان نمونه ملی و استانی، گفت: تلاش کشاورزان و تولیدکنندگان در روزهای دشوار جنگ و بحران موجب شد هیچ‌گونه مشکلی در تأمین کالاهای اساسی و ارزاق عمومی مردم استان و کشور ایجاد نشود.

کدخبر: 135793

به گزارش خبرنگار ایانا از استان قزوین، فرامرز حریری مقدم  با تسلیت فرارسیدن ماه محرم و گرامیداشت یاد شهدای امنیت، شهدای جنگ اخیر، ۱۲ شهید وزارت جهاد کشاورزی و ۷۰ کشاورز شهید گفت : استان قزوین با وجود برخورداری از تنها یک درصد مساحت کشور، سهمی معادل ۱۵.۲ درصد در اقتصاد استان و حدود ۱۵ درصد در اشتغال دارد که بخش مهمی از آن مرهون فعالیت‌های بخش کشاورزی است.

وی با اشاره به تجلیل از ۱۰ کشاورز برگزیده ملی و ۱۵ کشاورز نمونه استانی گفت: معرفی و تقدیر از فعالان برتر این حوزه، بخشی از رسالت ما برای ترویج الگوهای موفق تولید و افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی است.

امنیت غذایی تنها یک شعار نیست و در سال‌های اخیر اهمیت آن بیش از گذشته نمایان شده است. در شرایط خاص و دوران جنگ، اگر امنیت غذایی کشور تأمین نمی‌شد، با چالش‌های جدی مواجه بودیم.

کشاورزان سربازان گمنام امنیت غذایی کشور هستند و در روزهای سخت، با تلاش و مجاهدت آنان هیچ مشکلی در تأمین کالاهای اساسی و ارزاق عمومی مردم به وجود نیامد.

قزوین همچنان در توسعه مکانیزاسیون، فناوری‌های نوین و کشاورزی مدرن جزو استان‌های پیشرو کشور محسوب می‌شود.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید