وزیر جهاد کشاورزی:

راه سنگرسازان بی‌سنگر را ادامه می‌دهیم/کشاورزی پیشتاز رشد اقتصادی کشور

راه سنگرسازان بی‌سنگر را ادامه می‌دهیم/کشاورزی پیشتاز رشد اقتصادی کشور

تهران- ایانا- وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به تامین امنیت غذایی کشور در شرایط جنگ و تحریم در یک‌ونیم سال گذشته، گفت: راه جهادگران و سنگرسازان بی‌سنگر برای رسیدن به خودکفایی و استقلال غذایی را ادامه می‌دهیم.

کدخبر: 138274

به گزارش ایانا، غلامرضا نوری عصر جمعه -۱۰ مهر- در سی و هشتمین گردهمایی فرماندهان پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد با اشاره به نقش‌آفرینی جهادگران در دوران دفاع مقدس، اظهار کرد: «سنگرسازان بی‌سنگر» عنوان ارزشمندی است که حضرت امام خمینی(ره) به جهادگران دادند و باید این عنوان و راه پرافتخار را حفظ کنیم.

وی با بیان اینکه درس‌های دفاع مقدس سرمایه اساسی کشور در دوران سازندگی و همچنین در مواجهه با تهدیدات و جنگ‌های اخیر بوده است، افزود: جهادگران در دوران دفاع مقدس با تلاش و فداکاری خود گره‌های بزرگی را گشودند و امروز نیز باید با تکیه بر همان روحیه جهادی، مسئولیت‌های خود را به‌درستی انجام دهیم.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه در طول پنج دهه گذشته شخصیت‌های ارزشمند و بزرگی را از دست داده‌ایم، گفت: نظام جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی مسیر خود را ادامه داده و این مسیر به دلیل ریشه داشتن آموزه‌های انقلاب در متن جامعه و اعتقادات مردم، با قدرت ادامه خواهد یافت.

نوری با اشاره به مقاومت مردم ایران در برابر تهدیدات و حملات اخیر، خاطرنشان کرد: در این مقطع، دولت، نیروهای مسلح و سایر قوا هر کدام در جایگاه خود به وظایفشان عمل کردند و مردم نیز بیش از همه پای کار بودند؛ همین اتحاد و همبستگی، رمز دوام‌آوری، مقاومت و عبور کشور از این شرایط بود.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: حوزه دیپلماسی یکی از جبهه‌هایی است که باید با هوشمندی، عقلانیت و دقت، برای کاهش هزینه‌ها و پیگیری حقوق ملت ایران از آن استفاده کرد.

نوری افزود: فرزندان ملت در عرصه دیپلماسی با حفظ اقتدار، عزت و سربلندی کشور، دستاوردهای به‌دست‌آمده را پیگیری می‌کنند تا حقوق ملت ایران تأمین و مسیر توسعه و پیشرفت کشور هموارتر شود.

وی با اشاره به عملکرد بخش کشاورزی در شرایط دشوار یک‌ونیم سال گذشته اظهار کرد: در شرایط جنگی، تحریمی، محاصره و خشکسالی شدید، به برکت تلاش کشاورزان و تولیدکنندگان، غذای جامعه تأمین شد و حتی در برخی حوزه‌ها به خودکفایی رسیدیم.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه بخش کشاورزی بر اساس آمارهای رسمی، رشد مثبت قابل توجهی داشته است، گفت: در همین شرایط سخت، بخش کشاورزی به پیشتاز رشد اقتصادی کشور تبدیل شد که حاصل روحیه جهادی و انقلابی تولیدکنندگان، کشاورزان، صیادان و مجموعه کارکنان وزارت جهاد کشاورزی است.

نوری با اشاره به خودکفایی در تولید گوشت سفید افزود: افزایش قابل توجه تولیدات کشاورزی در سال 1405 نشان می‌دهد که با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی و روحیه جهادی می‌توان در شرایط دشوار نیز نیازهای کشور را تأمین کرد.

وی با اشاره به اقدامات اصلاحی انجام‌شده در وزارت جهاد کشاورزی گفت: این مجموعه عنوان مقدس «جهاد» را با خود دارد و ما خود را ادامه‌دهنده راه جهادگران و سنگرسازان بی‌سنگر می‌دانیم؛ بنابراین تلاش می‌کنیم فعالیت‌ها و فرایندهای وزارتخانه در شأن این نام و نشان باشد.

وزیر جهاد کشاورزی تأکید کرد: مسیر خودکفایی از آرزوهای امام راحل و رهبر شهید بود و تجربه شرایط اخیر نیز نشان داد که اگر به ظرفیت‌های داخلی متکی نباشیم، کشور با چه مشکلاتی مواجه خواهد شد؛ بنابراین با شعار «همه با هم» این مسیر را تا رسیدن به نقطه مطلوب ادامه خواهیم داد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید