مدیرعامل شرکت تعاونی روستایی شهرستان شهریار مطرح کرد؛

تحول کشاورزی شهریار؛ از آزمایشگاه‌های خاک تا تربیت ۷۵۰ کارشناس زبده

تحول کشاورزی شهریار؛ از آزمایشگاه‌های خاک تا تربیت ۷۵۰ کارشناس زبده

تهران-ایانا-مدیرعامل یک شرکت تعاون روستایی در شهرستان شهریار، در جریان‌ مانور سراسری نظارت بر تولید، توزیع و عرضه آفت‌کش‌ها در روز ۱۹ خرداد۱۴۰۵، گفت:«در پی گزارش‌های منتشر شده اقدامات صورت‌گرفته در بخش آزمایشگاهی و آموزشی این منطقه، بر تغییر روش‌های سنتی به سمت کشاورزی علمی تمرکز یافته است.»

صبا طاهری خبرنگار
کدخبر: 135522

به گزارش خبرنگار ایانا، قاسم محمدی، با اشاره به سوابق اقدامات انجام‌شده در حوزه کشاورزی این شرکت تعاون روستایی در منطقه شهریار ،اظهار داشت: «از سال ۱۳۹۰، آزمایش خاک در سطح روستاهای تحت پوشش با هدف شناسایی میزان مواد آلی انجام شد.»

او افزود: «پس از استخراج داده‌های مربوط به وضعیت خاک، توصیه‌های فنی برای استفاده از نهاده‌ها و سموم در واحدهای گیاه‌پزشکی تنظیم و ارائه شد.»

محمدی با اشاره به روند توسعه آموزش‌های کشاورزی در این منطقه ادامه داد: «از سال ۱۳۹۹ مرکز علمی‌کاربردی شهریار با تمرکز بر چهار رشته تولیدات باغی، محصولات زراعی، مدیریت بخش کشاورزی و تولیدات گلخانه‌ای در شهرستان شهریار راه‌اندازی شد.» 

به گفته او،در حال حاضر ۷۵۰ دانشجو در این رشته‌ها مشغول به تحصیل هستند که در فرآیند آموزشی خود، بر مباحث مربوط به تولیدات گلخانه‌ای با هدف مدیریت منابع آب زیرزمینی متمرکز شده‌اند.

این فعال حوزه تعاون روستایی خاطرنشان کرد: «خروجی این دوره آموزشی، فعالیت فارغ‌التحصیلان در قالب واحدهای تولیدی گلخانه‌ای در سطح شهرستان بوده است.» 

او  تصریح کرد: «اقدامات صورت‌گرفته در بخش‌های آزمایشگاهی و آموزشی، با هدف تغییر شیوه‌های سنتی و جایگزینی آن با روش‌های علمی در بهره‌برداری از اراضی کشاورزی صورت گرفته است.»

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید