جهش تاریخی در افزایش سطح گلخانه‌های داراب

جهش تاریخی در افزایش سطح گلخانه‌های داراب

فارس- ایانا- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان داراب از افزوده شدن بیش از ۱۱ هکتار گلخانه به سطح گلخانه‌های فعال شهرستان در مهرماه سال جاری خبر داد که با این افزایش، مجموع سطح گلخانه‌های فعال داراب از حدود ۲۹ هکتار به بیش از ۴۰ هکتار رسیده است.

کدخبر: 139060

به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، مهدی اعیان‌منش اظهار داشت: از مجموع ۱۱۱ هزار و ۹۰۵ مترمربع گلخانه جدید ۱۰۲ هزار و ۷۸۰ مترمربع در بخش فورگ و ۹ هزار و ۱۲۵ مترمربع در بخش جنت قرار دارد.

معاون سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، افزود: ۱۰۸ هزار و ۹۰۵ مترمربع از سطح گلخانه‌های جدید به تولید محصولات سبزی و صیفی از جمله فلفل دلمه‌ای، گوجه‌فرنگی و خیار اختصاص یافته و ۳ هزار مترمربع نیز به کشت موز تعلق دارد.

وی توسعه گلخانه‌ها را عاملی مؤثر در افزایش بهره‌وری مصرف آب، بهبود عملکرد در واحد سطح و افزایش تولید محصولات کشاورزی دانست و اظهار داشت: گسترش این زیرساخت‌ها علاوه بر کمک به مدیریت بهینه منابع آب و افزایش تولید، می‌تواند زمینه ایجاد فرصت‌های شغلی جدید و تقویت اقتصاد مناطق روستایی را نیز فراهم کند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان داراب در پایان با اشاره به فرآیند صدور مجوز احداث گلخانه خاطرنشان کرد: صدور مجوزهای مربوط به احداث گلخانه از طریق دفتر نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان انجام می‌شود و متقاضیان احداث گلخانه برای دریافت مجوزهای لازم باید به این دفتر مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید