پیش‌بینی تولید ۱۰۰۰ تن خاکشیر دیم در بیضا

پیش‌بینی تولید ۱۰۰۰ تن خاکشیر دیم در بیضا

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضاء از آغاز برداشت خاکشیر از سطح ۱۶هزار هکتار مزارع دیم این شهرستان خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از هزار تن محصول از اراضی زیر کشت برداشت شود.

کدخبر: 135222

 به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، صدیقه مویدی گفت: پبرداشت خاکشیر به صورت ۱۰۰درصد مکانیزه همزمان با برداشت محصول گندم و جو دیم از اواخر اردیبهشت‌ ماه آغاز شده و تا پایان خرداد ادامه خواهد داشت. 

وی با اشاره به تمرکز عمده کشت خاکشیر در بخش  بخش مرکزی بیضا تصریح کرد: بارندگی‌های مناسب در سال زراعی جاری، وضعیت مطلوبی برای مزارع خاکشیر به همراه داشته و کشاورزان نسبت به کیفیت و کمیت محصول ابراز رضایت می کند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا در پایان تأکید کرد: تمهیدات لازم جهت  تامین سوخت کمباین داران به منظور انجام عملیات برداشت انجام شده است و امیدوارم با توجه به لزوم اجرای الگوی کشت، تبدیل آیش زرد به سبز و  پایداری تولید در مزارع دیم با بهره گیری از ظرفیت های بالقوه شهرستان کشت این محصول توسعه پیدا کند. ‌

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید