مدیر‌کل میراث فرهنگی ایلام خبر داد:

برگزاری نخستین جشنواره غذاهای گیاهی زاگرس در ایلام

برگزاری نخستین جشنواره غذاهای گیاهی زاگرس در ایلام

زاگرس‌نشینان دارای میراث ناملموس و غنای فرهنگی هستند

ایانا-ایلام : مدیر‌کل میراث فرهنگی ایلام از برگزاری نخستین جشنواره غذاهای گیاهی زاگرس در استان ایلام خبر داد.

کدخبر: 52445

به گزارش ایانا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری ایلام عبدالمالک شنبه‌زاده مدیر‌کل میراث فرهنگی این استان گفت: «در حوزه گردشگری و سفر، غذا از خاطره‌انگیزترین موارد سفر است و توجه به غذای سنتی به‌عنوان میراث ناملموس همواره موردتوجه گردشگران است. برگزاری جشنواره‌های غذا می‌تواند معرف غذاهای سنتی و محلی و بومی باشد و این در امر توسعه گردشگری بسیار تأثیر‌گذار است.»

او افزود: «تنوع اقلیمی و گیاهی حوزه زاگرس یک مزیت است و زاگرس‌نشینان دارای میراث ناملموس و غنای فرهنگی هستند که باید در حفظ و احیای آن کوشید.»

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری ایلام گفت: «با همین هدف جشنواره و نمایشگاه غذاهای گیاهی خوراکی زاگرس در تاریخ 18 تا 20 اردیبهشت در محل قلعه والی در قالب 25 غرفه و دو سیاه‌چادر با هدف شناساندن گیاهان خوراکی دارویی منطقه زاگرس برگزار می‌شود.»

او تصریح کرد: «در این جشنواره علاوه بر بخش رقابتی، نمایشگاهی از غذاهای بومی و محلی برپا و غذاهای سنتی نیز عرضه خواهد شد و برگزیدگان بخش غذای این رویداد گردشگری به فهرست غذاهای رستوران و مراکز پذیرایی استان افزوده می‌شوند.»

شنبه‌زاده ادامه داد: «گنجاندن غذا، پیش‌غذا و دسرهای بومی مناطق مختلف استان در فهرست غذاهای رستوران‌ها و مراکز پذیرایی، با هدف معرفی تنوع فرهنگی و ظرفیت گردشگری مناطق مختلف استان در دستور کار این اداره قرار گرفته است.»

او ادامه داد: «برپایی این قبیل جشنواره‌ها می‌تواند نقش مهمی در معرفی غذاهای بومی و همچنین شناسایی آشپزهای موفق و برتر داشته باشد.»/

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید