رئیس سازمان دامپزشکی خبر داد:

آغاز عرضه مرغ با رتبه بندی کشتارگاهی از مهرماه امسال

آغاز عرضه مرغ با رتبه بندی کشتارگاهی از مهرماه امسال

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از مهرماه سال جاری مرغ‌ها با رتبه‌بندی کشتارگاهی A ، B و A+وارد بازار می شوند.

علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در مراسم رونمایی از سند طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ گفت: از مهرماه سال جاری مرغ‌ها با رتبه‌بندی کشتارگاهی A ، B و  A+وارد بازار می شوند.

او با بیان اینکه  نه تنها تامین سلامت بلکه تضمین  آن نیز  مورد تاکید  سازمان دامپزشکی کشور است ، افزود: سازما دامپزشکی کشور ارائه خدمات بهداشت محور و سلامت گرا را در دستور کار خود دارد.

رفیعی‌پور با تاکید بر اینکه رونمایی این سند گامی عملیاتی و قابل دفاع در حوزه امنیت غذایی است، افزود: امید می‌رود با رونمایی از سند این طرح بتوانیم ارتقای شرایط فرآورده های خام دامی را رقم بزنیم.

او با اشاره به اینکه سالهاست منتظر رتبه بندی مراکز تولید و عرضه هستیم ، گفت: رتبه بندی مراکز کشتارگاهی قابل تغییر است و کشتارگاه‌ها می‌توانند رتبه خود را افزایش دهند.

رفیعی پور با بیان اینکه کشتارگاه های فعلی با رتبه B با دارا بودن حداقل‌های مورد تایید این سازمان در حال فعالیت هستند ، ادامه داد: این موضوع سبب سرمایه گذاری بیشتر و ایجاد بازار رقابتی در بین تولیدکنندگان خواهد شد.

او با بیان اینکه این طرح در آینده در حوزه های دیگر از جمله خوراک دام و گوشت قرمز نیز اجرایی خواهد شد، افزود: با رتبه‌بندی شاهد افزایش کیفیت محصولات نیز خواهیم بود

رفیعی پور با بیان اینکه در زمینه  قیمت گذاری  محصولات مسئولیتی نداریم، ادامه داد: پیش‌بینی می شود این موضوع سبب شود تا تولیدکنندگان برای افزایش فروش قیمت ها را کاهش دهند.

او با اشاره به در نظرگرفتن تسهیلات تشویقی برای رتبه بندی کشتارگاه‌ها گفت: سیاست های تشویقی از امروز (17تیرماه) تا 15 مردادماه سال جاری برنامه ریزی و برای پرداخت تسهیلات تشویقی طرح، خط مشی ایجاد می شود.

رفیعی‌پور با بیان اینکه این طرح در سطح ملی و استانی پیگیری می‌شود ، افزود: مرغ سایز در این طرح در صورتی که 1300تا 2300گرم باشد در رده A رتبه بندی شده و  1300 تا 2000 گرم با رتبه بندیA+  و کمتر از1300گرم صرفا با سفارش عمده در رتبه بندی A و A+ عرضه خواهد شد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور افزود: در صورتیکه وزن مرغ 2200گرم باشد فقط به صورت قطعه بندی بسته بندی خواهد شد.

او با اشاره به اینکه از 15 مرداد رتبه‌بندی کشتارگاه ها آغاز می شود ، گفت: پیش‌بینی می شود تا پایان شهریور رتبه بندی پایان یابد و لیبل گذاری آغاز شود.

او  با تاکید بر اینکه حدود 59 کشتارگاه خط تولید 2 را دارا هستند ،افزود: پیش بینی می شود این کشتارگاه‌ها بتوانند تا پایان سال جاری به رتبه بندی A و A+ برسند.

رفیعی‌پور در پایان با بیان اینکه در اجرای این طرح بنا نیست که واحد کشتارگاهی تعطیل شود، افزود: کشتارگاه‌های موجود فعلی مورد تایید سازمان دامپزشکی کشور است و بر اساس این طرح رقابت بین عرضه خوب و خوب تر خواهد بود.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید