معاون وزیر جهاد کشاورزی:

تولید ۲.۸ میلیون تن گوشت مرغ/ تولید شیر ۵ درصد افزایش خواهد داشت

تولید ۲.۸ میلیون تن گوشت مرغ/ تولید شیر ۵ درصد افزایش خواهد داشت

تهران- ایانا- معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: چشم‌انداز تولید بر پایه مطالعات فنی، ظرفیت‌های استانی، و سیاست‌های کلانی در حوزه امنیت غذایی تدوین شده، نشان‌دهنده استمرار روند توسعه در بخش دام و طیور کشور است.

محمدابراهیم حسن‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایانا در گزارشی از عملکرد یک‌ساله معاونت امور تولیدات دامی، بر رشد متوازن و هدفمند تولیدات دامی کشور در بازه زمانی هفته دولت سال گذشته تا هفته دولت امسال تاکید کرد. 

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: تولید گوشت قرمز در کشور به ۹۴۷ هزار تن رسیده که نسبت به آغاز دولت چهاردهم، رشد ۳ درصدی را نشان می‌دهد. در همین بازه، تولید شیر خام با ثبت رقم ۱۳ میلیون و ۵۳ هزار تن، رشد ۲ درصدی داشته است.

وی توضیح داد: در حوزه طیور، تولید گوشت مرغ با دستیابی به ۲ میلیون و ۹۷۵ هزار تن، رشد ۴ درصدی را تجربه کرده و تولید تخم‌مرغ نیز با ۱ میلیون و ۳۲۴ هزار تن، افزایش ۵ درصدی را به ثبت رسانده است؛ این روند افزایشی در تولیدات دامی، نشان‌دهنده بهبود بهره‌وری، اصلاح الگوهای تغذیه دام و طیور، و ارتقای مدیریت تولید در سطح واحدهای پرورشی است.

حسن‌نژاد بیان کرد: در بخش زنبورداری، مجموع تولید عسل در سال‌های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ برابر با ۲۵۱ هزار تن اعلام شده که رشد ۱ درصدی را نسبت به دوره مشابه نشان می‌دهد، همچنین تولید پیله‌تر تا پایان سال ۱۴۰۳ به میزان ۱.۶ هزار تن تثبیت شده و بدون تغییر باقی مانده است.

 

 چشم‌انداز تولیدات دامی در سال ۱۴۰۵

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: بر اساس برنامه پنج‌ساله هفتم توسعه کشور، پیش‌بینی می‌شود که در سال آینده، تولید گوشت قرمز به ۹۷۰ هزار تن و تولید شیر خام به ۱۴ میلیون و ۱۵۰ هزار تن برسد که این ارقام در مقایسه با پیش‌بینی تولید امسال (۹۴۵ هزار تن گوشت قرمز و ۱۳ میلیون و ۴۸۰ هزار تن شیر خام) به ترتیب رشد ۳ و ۵ درصدی را نشان می‌دهند.

وی افزود: در بخش طیور نیز، تولید گوشت مرغ در سال ۱۴۰۵ به ۲ میلیون و ۸۲۴ هزار تن و تولید تخم‌مرغ به ۱ میلیون و ۴۵۰ هزار عدد خواهد رسید که هر یک نسبت به پیش‌بینی امسال، رشد ۳ درصدی را تجربه خواهند کرد.

حسن‌نژاد تاکید کرد: این چشم‌انداز تولیدی، بر پایه مطالعات فنی، ظرفیت‌های استانی، و سیاست‌گذاری‌های کلان در حوزه امنیت غذایی تدوین شده و نشان‌دهنده استمرار روند توسعه در بخش دام و طیور کشور است.

 

خبرنگار: شبنم مسعودی

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید