تحقق درآمد 2هزار و ۷۰۰میلیون ریالی از محل فروش اراضی ملی

تحقق درآمد 2هزار و ۷۰۰میلیون ریالی از محل فروش اراضی ملی

بوشهر- ایانا- مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر، گفت: درآمد حاصل از فروش اراضی ملی واگذار شده در استان، سهمی قابل توجه در تأمین منابع مالی طرح‌های توسعه‌ای ایفا می‌کند.

احمد مشایخی، گفت: 2هزار و ۷۰۰میلیون ریال از عوائد فروش اراضی ملی پس از طرح در کمیسیون و به روزرسانی پرونده وصول شد.

 وی این موفقیت را نتیجه اجرای نظام نظارتی هدفمند و پیگیری‌های مستمر مالی دانست و افزود: با هماهنگی دستگاه‌های صادر کننده موافقت اصولی محقق شده است. 

مدیر امور اراضی بوشهر با اشاره به اینکه این وجوه در چارچوب قانونی و از طریق فروش طرح‌های واگذاری اراضی ملی به متقاضیان واجد شرایط حاصل شده است ادامه داد: وصول به‌موقع چنین درآمدهایی، نقش تعیین‌کننده‌ای در سرعت بخشیدن به برنامه‌های عمرانی مناطق روستایی و عشایری، همچنین حفظ و احیای منابع طبیعی دارد. 

مشایخی خاطرنشان کرد: منابع مالی کسب‌شده مطابق سیاست‌های کلان سازمانی، جهت تقویت زیرساخت‌های کشاورزی، مقابله با بیابان‌زایی و توسعه پایدار عرصه‌های ملی هزینه خواهد شد. وی همچنین بر تداوم روند شفافیت مالی و انطباق کامل عملیات واگذاری با ضوابط قانونی تأکید کرد. 

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید