وزیر جهاد کشاورزی به اردبیل سفر کرد

وزیر جهاد کشاورزی به اردبیل سفر کرد

تهران- ایانا- وزیر جهاد کشاورزی به منظور افتتاح مرکز پرتودهی محصولات کشاورزی شمال غرب کشور به اردبیل سفر کرد.

به گزارش ایانا، غلامرضا نوری وزیر جهاد کشاورزی، محمد اسلامی رییس سازمان انرژی اتمی و محمدرضا طلایی مدیرعامل سازمان تعاون روستایی روز شنبه 26 مهر برای افتتاح مرکز پرتودهی محصولات کشاورزی شمال غرب کشور در اردبیل وارد این شهرستان شدند.

استان اردبیل کمتر از یک درصد مساحت ایران را دارد ولی با تولید سالانه ۴.۵ میلیون تن انواع محصولات کشاورزی، چهار درصد تولیدات کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده است.

این استان با تولید بیش از ۴۰۰ هزار تن گندم، ۷۵۰ هزار تن سیب زمینی و ۴۵۰ هزار تن انواع محصولات باغی سهم عمده‌ای در تامین نیاز به محصولات کشاورزی کشور را دارد.

در حال حاضر ۷۵۰ هزار هکتار از اراضی استان اردبیل زیر کشت قرار دارد که ۲۷۰ هزار هکتار آن اراضی آبی و ۴۸۰ هزار هکتار نیز جزو اراضی دیم محسوب می‌شود.

امسال محصول گندم در ۲۷۵ هزار هکتار از اراضی دیم و آبی استان اردبیل کشت شده است و گندم بیشترین سهم اراضی کشت محصول کشاورزی در استان را به خود اختصاص داد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید