جایگاه زن در اسلام، محور خانواده و سازنده جامعه سالم
آذربایجان شرقی- ایانا- به مناسبت سالروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س)، هفته زن و روز مادر، مراسمی باشکوه با حضور بانوان شاغل سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین مجید نجفی، مسئول حوزه نمایندگی ولیفقیه در این سازمان، در این مراسم ضمن تبریک ایام خجسته میلاد حضرت زهرا (س) و ولادت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره)، با اشاره به مقام والای زن در آموزههای دینی اسلام، اظهار داشت: حضرت فاطمه زهرا (س) تجلی بلندترین مراتب ایمان، اخلاق و معرفت انسانی است و کاملترین مظهر مکارم اخلاقی و اسوه کمالات انسانی در طول تاریخ به جایگاه والای زنان اختصاص دارد. نقش زنان در شکلدهی سرنوشت جوامع و تحولات فرهنگی و دینی همواره تعیینکننده بوده است.
وی با تأکید بر ضرورت بازتعریف جایگاه زن در جامعه امروز گفت: در جهان معاصر، در مقابل مفهوم برابری جنسیتی در اندیشه غربی، اسلام به عدالت جنسیتی باور دارد؛ به این معنا که با توجه به تفاوتهای طبیعی و نقشهای مکمل زن و مرد، جایگاه هر یک باید به عدالت شناخته شود. متأسفانه عدم انتقال صحیح مفاهیم متعالی درباره زن در اندیشه اسلامی باعث گرایش به مردوارهسازی زنان شده است که نتیجهای جز تزلزل خانواده و تضعیف جایگاه زن ندارد.
حجتالاسلام والمسلمین نجفی در ادامه افزود: زن و نهاد خانواده غیرقابل تفکیکاند و زن مدیر و محور اصلی خانواده است. او نه تنها الگوی تربیت نسلهای آینده، بلکه سازنده شخصیت مردان و پایهگذار ارزشهای اخلاقی جامعه به شمار میآید. خانواده سالم، جامعه سالم میسازد و در این مسیر نقش بانوان اساسی و انکارناپذیر است.
این مراسم با قرائت دکلمهای در وصف مقام زن و معرفی بانوان نمونه سازمان ادامه یافت و در پایان، با اهدای شاخه گل و لوح تقدیر از بانوان شاغل در سازمان جهاد کشاورزی استان تقدیر به عمل آمد.
دیدگاه تان را بنویسید