تهران- ایانا- پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در ادامه سلسله نشستهای تخصصی خود، روز دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ میزبان پانزدهمین نشست تخصصی با عنوان «زیستبوم دریا» خواهد بود. این نشست از ساعت ۸:۳۰ صبح آغاز و تا ۱۳:۰۰ ادامه خواهد داشت.
تهران- ایانا- سرپرست مرکز رشد فناوری مؤسسه تحقیقات واکسن و سرمسازی رازی از آغاز دورههای آموزشی هفتگی تحت عنوان «چهارشنبههای فناورانه» خبر داد. این دورهها با هدف توسعه مهارتهای فناوری و تجاریسازی دستاوردهای پژوهشی برگزار میشود.
تهران- ایانا- رئیس مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور گفت: برای حل مشکلات ناشی از آفات و بیماریها در جنگلها و مراتع، راهکار کوتاه مدت وجود ندارد.
تهران- ایانا- رئیس پژوهشکده میگوی کشور با تأکید بر لزوم بهرهبرداری پایدار از ذخایر ارزشمند ساردین، از اعلام ممنوعیت صید این گونه در آبهای استان بوشهر از تاریخ ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ خبر داد.
تهران - ایانا - عضو هیأت علمی بازنشسته موسسه تحقیقات علوم دامی کشور گفت: کمتوجهی به فرآوری درست و استفاده بهینه از پشم گوسفند، چالشهای متعددی را برای این صنعت به همراه داشته است؛ اما ورود فناوریهای نوین و بهرهبرداری از ظرفیتهای بومی میتواند مسیر پیشرفت را هموار کند و جایگاه این محصول را در بازارهای داخلی و خارجی ارتقا دهد.
تهران- ایانا- کشاورزی ایران با چالشهایی مانند کمبود آب و تغییرات اقلیمی دستوپنجه نرم میکند. رویکرد مسئلهمحور، با شناسایی دقیق مشکلات و ارائه راهحلهای دانشبنیان، میتواند این بخش را به سوی بهرهوری و توسعه پایدار سوق دهد.
تهران- ایانا- تصور کنید رودخانههای خروشان کارون و زایندهرود خشک شوند، چشمههای کوهستان خاموش، و شهرهای ایران تشنه بمانند. جنگلهای زاگرس، این نگهبانان خاموش منابع آبی کشور، با ذخیره ۴۰٪ آب سطحی ایران، حیات میلیونها نفر را تضمین میکنند. اما زوال بلوط و دستاندازیهای انسانی، این گنجینه را تهدید میکند. آیا میتوانیم زاگرس را نجات دهیم؟
تهران- ایانا- قائم مقام موسسه تحقیقات علوم شیلاتی گفت برای اولین بار در کشور، تولید قزلآلای شناسنامهدار و عاری از بیماری، عملیاتی شد.
تهران- ایانا- رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: سازمان تات به عنوان مرجع علمی و سیاستگذار در حوزه کشاورزی، نقشی بنیادین در تولید دانش فنی، تربیت نیروی انسانی متخصص، و تجاریسازی فناوریهای کشاورزی ایفا میکند.
تهران- ایانا- جریان بازدید از باغ گیاهشناسی ملی ایران، رئیس کمیسیون آموزش مجلس گفت: «این باغ، گنجینه ژنتیکی کشور است و باید با حساسیت حفظ شود.» علیرضا منادی همچنین سازمان تات را «مرجع اصلی تحقیقاتی کشور» در حوزه امنیت غذایی و سلامت معرفی کرد.