مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی خبر داد:

قیمت هر کیسه کود اوره 35 هزار تومان/ پیگیری‌های خلیلیان برای جلوگیری از افزایش قیمت به جایی نرسید

با وجود آنکه پیگیری‌های زیادی برای جلوگیری از افزایش قیمت کود اوره به‌عمل آمد، اما شرکت خدمات حمایتی به‌دلیل ابلاغ مصوبه دولت، ناگزیر به اجرا شد.

کدخبر: 13302

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) با اعلام این مطلب گفت: از تیرماه سال جاری که بر اساس مصوبه دولت، قیمت کود اوره افزایش یافت، این شرکت ناگزیر به افزایش 75 درصدی قیمت این کود شد.

حبیب‌اله امیرخانی افزود: در حال حاضر روزانه چهار تا پنج‌هزار تن کود اوره تأمین می‌شود و مشکلی از لحاظ تأمین و توزیع وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: قیمت کود اوره از 20 هزار تومان به 35 هزار تومان افزایش یافته است، به‌رغم آنکه وزیر جهاد کشاورزی سابق از این افزایش ابراز ناراحتی کرده بود.

امیرخانی ادامه داد: سایر نهاده‌های مورد نیاز بخش کشاورزی نیز به‌موقع تأمین می‌شود و مشکلی وجود ندارد.

رصد تمامی مراحل صدور تا تأمین نهاده‌های کشاورزی

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی درباره صدور حواله به‌صورت اینترنتی در مراکز تأمین و توزیع تصریح کرد: کارگزاران مربوطه، حواله مورد نیاز کشاورزان را به‌صورت اینترنتی صادر می‌کنند و تمامی مراحل تأمین و توزیع آنها انجام می‌شود.

وی یادآور شد: به محض آنکه حواله‌ای صادر شد، مراکز خدمات مشخصات آن را با شناسنامه کشاورز تطبیق می‌دهد و با توجه به نوع اراضی کشاورزی موجود، سایر مراحل برای تدارک کودهای شیمیایی انجام می‌شود.

امیرخانی در پایان تأکید کرد: تمامی مراحل درخواست تا تحویل کود توسط این شرکت قابل رصد خواهد بود.

گفتنی است، با وجود حساسیت‌هایی که وزیر سابق جهاد کشاورزی درباره افزایش قیمت کود اوره داشت و نامه‌نگاری‌های مختلفی که برای جلوگیری از افزایش آن به‌عمل آمد، اما در حال حاضر کشاورزان با افزایش چهاربرابری قیمت روبه‌رو هستند و شرکت خدمات حمایتی کشاورزی نیز به‌دلیل ابلاغ مصوبه دولت ناگزیر به اجرایی کردن آن است.

لازم به ذکر است، بخش کشاورزی علاوه بر کود اوره، سالانه به 750 هزار تن کود فسفاته و 250 هزار تن کود پتاسه نیاز دارد./

خبرنگار: مژگان ستار

A-920612-06

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید