۶۱۲ تن گوشت مرغ ذخیره سازی شد
مدیرکل پشتیبانی امور دام استان گلستان گفت: این اداره کل روزانه حداقل ۶۰ تن مازاد تولید مرغ را برای ذخایر استراتژیک خریداری کرده است.

به گزارش خبرنگار ایانا در گلستان، به گفته حسین لاری کمان مدیرکل پشتیبانی امور دام استان گلستان از تاریخ ۲۳ بهمنماه خرید بیش بود تولیدگوشت مرغ آغاز شده است و این اداره کل روزانه حداقل ۶۰ تن مازاد تولید را برای ذخایر استراتژیک خریداری کرده است.
وی افزود: هیچ التهابی در بازار وجود ندارد و فرآیند عرضه و ارسال گوشت مرغ در استان و میدان بهمن تهران به طور مستمر ادامه دارد.
لاری کمان گفت: تا تاریخ ۲ اسفندماه به میزان ۶۱۲ تن گوشت مرغ بیش بود خریداری شده است.
مدیرکل پشتیبانی امور دام استان در پایان گفت: برای خرید و انعقاد قرارداد با تولیدکنندگان، زنجیرهها، تشکلها، اتحادیه و .... با قیمت ابلاغی سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان وتولیدکنندگان و دستورالعملهای موجود شرکت پشتیبانی امور دام هیچ محدودیتی وجود ندارد.
خبرنگار: محمدصادق سالاری
دیدگاه تان را بنویسید