رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران به ایانا خبر داد:

خسارت جزئی بارندگی‌ها به محصول برنج/ 42 درصد تولید برنج کشور در مازندران

خسارت جزئی بارندگی‌ها به محصول برنج/ 42 درصد تولید برنج کشور در مازندران

با وجود آنکه بارندگی‌های اخیر حالت سیلابی در برخی مناطق استان پیدا کرده است و باعث آزردگی برخی شالیزارهای نزدیک رودخانه شده است، اما باز وجود باران منفعت محسوب می‌شود.

کدخبر: 24741
خسارت جزئی بارندگی‌ها به محصول برنج/ 42 درصد تولید برنج کشور در مازندران

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران امروز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) از برداشت بیش از 90 درصدی برنج در این استان خبر داد و گفت: بارش‌های اخیر که در برخی مناطق با سیلاب همراه بوده است، باعث ورس برخی شالیزارها شده است که جای نگرانی وجود ندارد.

دلاور حیدرپور افزود: برخی اراضی که در نزدیکی رودخانه‌ها قرار داشتند، بر اثر بارندگی خسارت دیدند که هنوز گزارشی از خسارت اخیر نرسیده است.

وی خاطرنشان کرد: بیش از 95 درصد عملیات برداشت در ارقام بومی به انجام رسیده و حدود 70 درصد ارقام پرمحصول نیز برداشت شده است.

حیدرپور ادامه داد: بارندگی همیشه به نفع تولید و کشاورزی است و در فصل حاضر اندکی خوابیدگی شالیزارهای برنج را باعث شده است.

وی تصریح کرد: باران برای کشت رتون و کشت دوم منفعت محسوب می‌شود و می‌تواند کمک‌حال مناسبی برای آبیاری این محصولات باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران یادآور شد: وضعیت تولید در استان مازندران مناسب ارزیابی می‌شود و در محصول برنج پیش‌بینی می‌شود حدود شش درصد افزایش تولید داشته باشیم، در حالی که در کل کشور گزارش 150 هزار تنی محصول برنج شده است.

حیدرپور تأکید کرد: حدود 42 درصد برنج کشور توسط برنجکاران استان مازندران تولید و پیش‌بینی می‌شود که امسال حدود یک میلیون و 200 تا یک میلیون و 300 هزار تن شلتوک برداشت شود.

وی درباره وضعیت باغ‌های مرکبات نیز اظهار داشت: همچنان تولید مناسبی را برای سال جاری پیش‌بینی می‌کنیم و بارندگی‌های اخیر به نفع درختان مرکبات نیز بوده است./

خبرنگار: مژگان ستار

A-940631-01

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید