رئیس سازمان امور عشایر کشور تأکید کرد:

ضرورت تسریع در بیمه دام عشایر

با قرار دادن همه دام‌های عشایر تحت پوشش بیمه، گام بلندی برای امنیت تولید گوشت قرمز و خودکفایی برداشته می‌شود.

کدخبر: 20126

به گزارش خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) و به نقل از روابط عمومی سازمان امور عشایر ایران، رئیس این سازمان با اشاره به کم بودن درصد دام بیمه شده عشایر نسبت به کل دام‌های آنان گفت: با وجود پیگیری‌های مستمر در سال‌های گذشته، درصد دام بیمه شده عشایر به دلایل گوناگون نسبت به کل دام‌های این جامعه بسیار ناچیز است.

کرمعلی قندالی جایگاه دام و دامداری را در زندگی و فعالیت عشایر بسیار ویژه و استثنایی خواند و افزود: با توجه به نوع زندگی و فعالیت جامعه عشایری و جایگاهی که دام و دامداری در زندگی روزمره آنان به ویژه در بعد اقتصادی دارد، تأمین و ایجاد امنیت‌خاطر از جبران خسارت‌های ناشی از حوادث غیرمترقبه در مواقع اضطراری از اولویت‌ها و ضروریات این جامعه مولد و مؤثر است.

وی تحقق این آرامش را صرفاً از طریق ایجاد بیمه فراگیر دام عشایر میسر دانست و خاطرنشان کرد: تحقق این هدف در مرحله نخست مستلزم یک عزم ملی توسط تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و جامعه هدف به ویژه مدیران امور عشایر استان‌ها و نیز ارکان تشکل‌های مردم‌نهاد است.

رئیس سازمان امور عشایر ادامه داد: در سریع‌ترین زمان ممکن نسبت به ارائه یک برنامه مدون، دقیق، مؤثر و کارا برای تحت پوشش بیمه قرار دادن دام در اختیار عشایر تا پایان سال 93 به میزان حداقل 40 درصد دام این جامعه اقدام شود.

قندالی با اشاره به ظرفیت‌های قابل توجه در بیمه دام عشایر تصریح کرد: اصلاح رویکرد چرخه بیمه ازجمله واگذاری تمامی امور مرتبط شامل کارگزاری و نظارت بر اساس موافقت صندوق توسعه محصولات کشاورزی و سهم حق بیمه برای هر دام در این بخش از ظرفیت های استثنایی است که باید مدنظر قرار گرفته و نهایت بهره‌برداری از آن در موعد مقرر انجام گیرد.

وی در پایان با تأکید دوباره بر بیمه دام عشایر اظهار امیدواری کرد که با قرار دادن همه دام‌های عشایر تحت پوشش بیمه، گامی بلند برای امنیت تولید گوشت قرمز و خودکفایی کشور در این محصول اساسی برداشته شود./

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید