مدیرکل محصولات استراتژیک وزارت جهاد کشاورزی خبر داد:

پیش‌بینی تولید سه میلیون و 200 تن شلتوک برنج/ کشت برنج ادامه دارد

با وجود آنکه کشت برنج در استان‌های جنوبی در حال انجام است، پیش‌بینی می‌شود سه میلیون و 200 هزار تن شلتوک تولید شود.

کدخبر: 12189

مدیرکل محصولات استراتژیک وزارت جهاد کشاورزی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) با اعلام این مطلب گفت: با وجود آنکه هنوز کشت محصول برنج در برخی از استان‌های کشور غیر از گیلان و مازندران ادامه دارد، پیش‌بینی می‌شود که بارندگی‌های مناسب در سال جاری تولید خوبی را رقم بزند.

دلاور حیدرپور افزود: در استان خوزستان و فارس به‌دلیل بارندگی مناسب و ذخیره انجام‌شده آب برای تولید برنج نیز پیش‌بینی تولید مناسبی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: بارندگی در استان‌های فوق باعث شده است که سطح کشت برنج در سال جاری 10 تا 20 درصد افزایش داشته باشد.

حیدرپور ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود که سه میلیون و 100 تا سه میلیون و 200 هزار تن شلتوک برنج در سال جاری تولید شود.

وی تصریح کرد: ویلاسازی و وجود شرایط آب و هوایی موجود در استان‌های شمالی و تغییرات نرخ ارز متقاضیان بیشتری را به سوی خود جلب کرده است و معضلی برای کشت و کار محصول برنج محسوب می‌شود.

تجار و بازرگانان تعیین‌کننده قیمت محصولات

مدیرکل محصولات استراتژیک وزارت جهاد کشاورزی یادآور شد: عرضه و تقاضا تعیین‌کننده قیمت برخی محصولات ازجمله برنج است که هرساله پس از ایام نوروز شاهد افزایش قیمت خواهیم بود، اما با برداشت این محصول در اواخر تیرماه پیش‌بنی می‌شود که تعادل به بازار این محصول برگردد.

حیدرپور تأکید کرد: کشاورز هیچ‌گاه تعیین‌کننده قیمت نبوده و نیست، تجار و بازرگانان هستند که باعث افزایش یا کاهش محصولات تولیدی می‌شوند.

وی در پایان اظهار داشت: احتکارگران نقش بزرگی در بازار ایفا می‌کنند که مسئولان باید جلوی هرگونه تغییرات ناگهانی را بگیرند./

خبرنگار: مژگان ستار

A-920325-01

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید