رشد ۲۳ درصدی جوجه‌ریزی در چهارمحال و بختیاری

مدیر امور طیور و پرورش زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری از افزایش ۲۳ درصدی جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری استان، خبر داد.

رشد ۲۳ درصدی جوجه‌ریزی در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرنگار ایانا در چهارمحال وبختیاری، سهیلا عسگری بیان کرد: چهارمحال و بختیاری با دارا بودن ۲۱۸ واحد تولید مرغ گوشتی با ظرفیت تولید پنج میلیون و ۲۱۲ هزار و ۴۲۰ قطعه فعال است.

مدیر امور طیور و پرورش زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۹ میلیون و ۷۹۸ هزار و ۳۵۰ قطعه جوجه‌ریزی در این واحدها انجام شده است.

عسگری با بیان اینکه با اشاره به افزایش ۲۳ درصدی جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون هیچ‌گونه مشکل کمبود گوشت سفید در بازارهای استان برای نیاز مصرفی مردم وجود ندارد.

وی یادآور شد: در این مدت حدود ۲۰ هزار تن گوشت مرغ از کشتارگاه‌های این استان روانه بازارهای داخل و خارج استان شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش قابل توجه تولید گوشت سفید را داشته است.

 

خبرنگار: طیبه بیگ زاده

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید