معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران اعلام کرد؛
تولید سالانه 306 هزارتن گوشت مرغ در مازندران
محمدمهدی عباس زاده با بیان اینکه سالانه ۳۰۶ هزار تن گوشت سفید در مازندران تولید میشود و رتبه نخست را در کشور به خود اختصاص داده است، گفت: سالانه ۷۶ هزار تن گوشت قرمز در استان تولید میشود که رتبه ۶ را در کشور داریم.
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران در نشست با سرپرست سازمان به تشریح فعالیتها و عملکرد این معاونت پرداخت.
محمدمهدی عباس زاده بابیان اینکه سالانه ۳۰۶ هزار تن گوشت سفید در مازندران تولید میشود و رتبه نخست را در کشور به خود اختصاص داده است، گفت: سالانه ۷۶ هزار تن گوشت قرمز در استان تولید میشود که رتبه ۶ را در کشور داریم.
وی به تولید جوجه یکروزه در استان اشاره کرد و افزود: مازندران قطب اصلی تولید جوجه یکروزه و ۳۰ درصد تولید کشور را به خود اختصاص داده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه سالانه ۲۳ هزار تن تخممرغ در مازندران تولید میشود، افزود: همچنین سالانه ۴۹۶ هزار تن شیر در واحدهای دامداری استان تولید می شود.
عباس زاده خاطرنشان کرد: سالانه بیش از ۶ هزار تن عسل در مازندران تولید می شود.
وی بابیان اینکه ۱۱۵ تن تولید پیله تر کرم ابریشم و رتبه پنجم کشور را داریم، گفت: ۱۰ هزار قطعه مرغ مادری در مرکز پشتیبانی و اصلاح نژاد مرغ بومی استان داریم.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به وجود ۶۳ واحد کارخانه خوراک دام، طیور و آبزیان در استان، گفت: ۸۷۰ هزار تن تأمین و توزیع نهادههای دامی داریم.
عباس زاده ادامه داد: ساماندهی کوچ زنبورداران، تأمین و تخصیص نهادهها، کشت علوفههای کم آب بر، اصلاح فاصله جوجه ریزیها، تشکیل کمیته تسهیلات بانکی، اجرای پروژههای اصلاح نژادی مرکز تحقیقات گاودشت ازجمله اقدامات در جهت ثبات و ارتقاء تولید است.
دیدگاه تان را بنویسید