مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین:

رشد ۲۲ درصدی جوجه‌ریزی، قزوین را به رتبه سوم تولید گوشت بوقلمون رساند

رشد ۲۲ درصدی جوجه‌ریزی، قزوین را به رتبه سوم تولید گوشت بوقلمون رساند

قزوین- ایانا- مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، گفت: در سال ۱۴۰۳ با تولید بیش از ۶۱۰۰ تن گوشت بوقلمون، جایگاه سوم کشوری را در این صنعت حفظ کرد. این میزان تولید با افزایش ۲۲ درصدی جوجه‌ریزی و فعالیت ۲۵ واحد پرورش بوقلمون در استان محقق شده است.

علی رمضانپور، گفت: استان قزوین به عنوان یکی از استان‌های پیشرو در صنعت طیور، در سال گذشته موفق به تولید ۶۱۰۰ تن گوشت بوقلمون شده است. این میزان تولید در ۲۵ واحد دارای پروانه بهره‌برداری با ظرفیت ۲۹۲ هزار قطعه در استان به دست آمده است.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با اشاره به افزایش جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال قبل، افزود: در ۱۲ ماهه سال گذشته، تعداد ۵۰۸ هزار قطعه جوجه وارد سالن‌های پرورش بوقلمون استان شده که در مقایسه با ۴۱۸ هزار قطعه در مدت مشابه سال قبل، نشان‌دهنده افزایش بیش از ۲۲ درصدی جوجه‌ریزی است.

رمضانپور همچنین یادآور شد: استان قزوین علاوه بر واحدهای پرورش گوشتی، دارای یک واحد کشتارگاه بوقلمون و دو واحد پرورش بوقلمون مولد به ظرفیت ۱۴ هزار قطعه است که نقش مهمی در زنجیره تولید این صنعت ایفا می‌کنند.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در پایان خاطرنشان کرد: صنعت پرورش بوقلمون در استان قزوین برای ۲۰۰ نفر به‌صورت مستقیم اشتغال‌زایی کرده و حجم سرمایه‌گذاری ثابت انجام شده در این بخش ۹۰۰ میلیارد تومان است که نشان از اهمیت اقتصادی این صنعت در استان دارد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید