تولید 240 تن شیره انگور در استهبان
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان بیان کرد: امسال حدود 80 درصد از انگور تولید شده این شهرستان در مراسم سنتی شیره پزی به 240 تن شیره انگور تبدیل شد.
به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، مهدی اعیان منش بیان کرد: در سال جاری از هزار و 860 هکتار تاکستان دیم شهرستان استهبان میزان هزار و 500 تن انگور برداشت شد.
این مقام مسئول افزود: تهیه شیره انگور یکی از صنایع کهن متاثر از تولیدات کشاورزی در شهرستان استهبان است و در اصطلاح محلی به مکان و عملیات شیره گیری از انگور، کُرُش می گویند.
اعیان منش توضیح داد: تامین اعتبار برای ایجاد یا مرمت جادههای دسترسی به باغهای انگور دیم شهرستان استهبان که عمدتا در ارتفاعات و دور از جادههای آسفالت قرار دارند، ضروری است و توجه بیشتر به ایجاد صنایع فرآوری میتواند نقش مهمی در افزایش ارزش افزوده این محصول ارزشمند و ارگانیک داشته باشد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان خاطرنشان کرد: نام قدیمی شهرستان استهبان، سته بان به معنی نگهبان انگور بوده و انگور تولید شده از باغهای دیم این شهرستان، بسیار با کیفیت و مرغوب است.
خبرنگار: شیدا اشتری
دیدگاه تان را بنویسید