تولید ۲۹۰ هزار تن گوجهفرنگی در اقلید
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید با اشاره به اتمام برداشت گوجهفرنگی از مزارع این شهرستان گفت: بال بر 290 هزار تن گوجهفرنگی در این شهرستان تولید و روانه بازار شده است.
به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، ارسلان صالحی گفت: در سال جاری بیش از سه هزار هکتار گوجهفرنگی در شهرستان اقلید کشت شده که به طور متوسط از هر هکتار ۸۵ تن محصول تولید شده است.
وی اضافه کرد: ارقام گوجهفرنگی مورد استفاده در شهرستان شامل سانسید، متین، ۸۳۲۰، برنتا، بدرو، براویو و ثمین است که بازارپسندی بالایی دارند.
این مقام مسئول بیان کرد: با تدابیر انجام شده و حمایتهای دولت در زمینه صادرات محصولات کشاورزی، قیمت گوجهفرنگی در شهرستان اقلید در سال جاری به ثبات رسید و بخش عمدهای از محصول به کشورهای همسایه صادر شد.
صالحی در ادامه به نقش بالای کشت این محصول در اشتغالزایی فصلی پرداخت و افزود: در مراحل برداشت و درجهبندی گوجهفرنگی بیش از 100 هزار نفر - روز نیروی انسانی مشغول به فعالیت بودهاند.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اقلید گفت: با توجه به حجم بالای تولید گوجهفرنگی در این شهرستان، صنعت فرآوری این محصول نیازمند حمایت مسئولان و توجه سرمایهگذاران این بخش است.
دیدگاه تان را بنویسید