آشنایی با غذادهی میگو و بیماریهای تغذیهای در دوران پرورش
دومـیـن دوره مـهـارتـی بـرای بـهـرهبـرداران مـجتمع پرورش میگو ۳۹۵ هـکتاری شهرستان هـندیـجان بـرگـزار شد.
به گزارش خبرنگار ایانا در خوزستان، سرپرست جهاد کشاروزی شهرستان هندیجان گفت: دوره مـهـارتی با عـنـوان غـذا دهـی مـیگــو و بیماریهای تــغـذیـهای در دوران پــــــرورش بهمنظور انتـقال و اطلاع رسـانـی یـافــتـههـا و تـحـقـیـقــات و هـمـچـنـین پــاسـخگــویــی بــه نــیــاز بـهـرهبــرداران مـجـتـمـع پـــرورش مـــیـگـــو ۳۹۵ هــکــتـــاری شــهــرسـتــان بــا هـمـکـاری شیلات اســتـان و شـهـرسـتـان و اداره دامــپـزشـکی بــرگــزار شد.
علی شکاری افزود: از اهــداف بــرگــزاری ایـن دوره مــهـارتـی، آشــنـایی پـرورش دهندگان با نـحوه غــذادهــی بــه مــــیـــگــو ،کــیـفــیـت غــذا بــرای تــولــیــد و پــرورش ، روشهـــای غـــذا دهــی، دفـعـــات غــــذا دهــی، راهــکــارهــای تــغـذیـه در تــولـیــد و پــرورش مـــیــگــو، شــنـاســایــی بیماریهای تـغـذیـهای و بـرطـرف کردن مشکلات نـاشـی از بیماریهای تـغـذیـهای اســت.
خبرنگار: حدیث چاروسایی
دیدگاه تان را بنویسید