ترجمه اختصاصی ایانا از اوماها:

چالش‌آفرینی خشکسالی برای حوزه کشاورزی در ایالت نبراسکا

چالش‌آفرینی خشکسالی برای حوزه کشاورزی در ایالت نبراسکا

درحالی‌که خشکسالی برای سومین سال متوالی در ایالت نبراسکا ادامه دارد، سطح آب در بسیاری از مناطق از جمله رودخانه میزوری پایین آمده و چالش‌هایی را برای کشاورزان به‌وجود آورده است.

به گزارش ایانا به نقل از اوماها، تا روز جمعه سطح آب در رودخانه میزوری حدود 4 متر ارزیابی شد که نیمی از 8.2 متر لازم برای پر بودن این بستر آبی است.

ماه گذشته «اداره ملی اقیانوسی و جوی» آمریکا پیش‌بینی کرد که بارندگی زمستان و بهار به تغییر شرایط خشکسالی در نبراسکا کمک خواهد کرد. هرچند این اتفاق نیافتاد.

تحقیقات گروه نظارت بر خشکسالی آمریکا در دانشگاه نبراسکا- لینکلن تا روز جمعه نشان می‌دهد که تمام نبراسکا سطحی از خشکسالی را تجربه می‌کند. خشکسالی قابل ملاحظه‌ای متمرکز در شهرستان‌های شمالی و شمال غربی ایالت وجود دارد که 6 درصد از مساحت آن را تشکیل می‌دهند.

مساحت مناطق خشک در مقایسه با هفته گذشته گسترش یافته در حالی‌که هفته گذشته محدود به چندین منطقه از این ایالت بود. نقشه جدید گروه نظارت بر خشکسالی نشان از آن دارد که خشکسالی شدید از گوشه شمال شرقی ایالت به شمال غربی آن راه پیدا کرده است. به‌طور کلی، خشکسالی شدید حدود 45 درصد از ایالت را در بر گرفته است.

اکنون، درحالی‌که کشاورزان نبراسکا آماده کاشت محصولات خود می‌شوند، خشکسالی همچنان موانعی برای آنها ایجاد می‌کند. مارک مک هارگ رئیس «دفتر مزرعه نبراسکا» در شهرستان مریک اعلام کرد که شرایط به اندازه‌ای خشک است که تا بحال در این منطقه شنی در فصل بهار سابقه نداشته است.

درحالی‌که آبیاری قطعا به رشد محصولات در دوره‌های خشکسالی کمک می‌کند، هزینه‌های قابل توجهی برای کشاورزان دارد. هزینه‌های آبیاری بستگی به منطقه و میزان رطوبت موجود در خاک دارد اما مک هارگ اعلام کرد که استفاده از هر دستگاه آبیاری به‌طور معمول می‌تواند دست کم یک هزار دلار هزینه داشته باشد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید