معاون وزیر جهاد کشاورزی:

صنایع لبنی افتخار ملی هستند/ قیمت‌گذاری با هدف حمایت و پایداری تولید

صنایع لبنی افتخار ملی هستند/ قیمت‌گذاری با هدف حمایت و پایداری تولید

تهران – ایانا – معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با تأکید بر جایگاه راهبردی صنایع لبنی کشورگفت: سیاست‌های قیمت‌گذاری در این حوزه با هدف حفظ پایداری تولید و حمایت از فعالان صنعت انجام می‌شود و هیچ تصمیمی بدون نظر تولیدکنندگان اتخاذ نخواهد شد.

اکبر فتحی در گفت‌وگو با خبرنگار ایانا با بیان اینکه صنایع لبنی ایران از جمله بخش‌های افتخارآفرین کشور هستند که توانسته‌اند در حوزه‌هایی مانند شیر خشک، مسیر واردات را به صادرات تبدیل کنند، افزود: به جای آنکه این ظرفیت‌ها را تقویت کنیم، نباید با تصمیمات ناهماهنگ، این بخش را در مضیقه قرار دهیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به تکلیف ستاد تنظیم بازار برای قیمت‌گذاری کالاهای لبنی، گفت: این تصمیم از سوی نهادهای بالادستی به وزارت جهاد کشاورزی ابلاغ شده و کالاها در سه گروه دسته‌بندی شده‌اند؛ اگرچه جزئیات گروه‌بندی در حال حاضر در دست نیست، اما هدف از این اقدام، تنظیم بازار با کمترین آسیب به تولیدکنندگان است.

وی با بیان اینکه در صورت عدم فعالیت صنایع لبنی، تولید شیر کشور با چالش جدی مواجه خواهد شد تاکید کرد: در فرآیند قیمت‌گذاری، هدف وزارت جهاد کشاورزی فشار بر محصول یا صنعت نیست، بلکه تلاش دارد با در نظر گرفتن واقعیت‌های تولید، از صنایع لبنی به عنوان مکمل بخش دام و کشاورزی حمایت کند.

فتحی خاطرنشان کرد: تمام تصمیمات در کارگروه تنظیم بازار محصولات کشاورزی و نیز کارگروه‌های مرتبط با وزارت صنعت، معدن و تجارت با مشارکت نمایندگان بخش خصوصی اتخاذ می‌شود و هیچ تصمیمی بدون نظر فعالان صنعت لبنیات نهایی نخواهد شد.

معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی یادآور شد: وزارت جهاد کشاورزی در کنار تولیدکنندگان ایستاده و تلاش می‌کند با کمترین تأثیرپذیری از شرایط اقتصادی، مسیر پایداری تولید را حفظ کند.

 

خبرنگار: شبنم مسعودی

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید