رشد پایدار تولید مرغ؛ چشم‌انداز روشن برای بازار داخلی و صادرات

تهران-ایانا- مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور، با اشاره به رشد چشمگیر تولید مرغ، از ظرفیت‌های قابل توجه کشور برای تأمین پایدار بازار داخلی و توسعه صادرات خبر داد.

رشد پایدار تولید مرغ؛ چشم‌انداز روشن برای بازار داخلی و صادرات

به گزارش خبرنگار ایانا؛ در سالی که به نام  سرمایه‌گذاری برای تولید مزین شده، صنعت مرغداری کشور توانسته با برنامه‌ریزی دقیق و همراهی وزارت جهاد کشاورزی، گام‌های مؤثری در جهت خودکفایی و توسعه بردارد.

علی ابراهیمی، مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور، در گفت‌وگو با خبرنگار ایانا از وضعیت مطلوب تولید، برنامه‌های حمایتی و چشم‌اندازهای روشن این صنعت سخن گفت.

وی با اشاره به عملکرد مثبت صنعت مرغداری بیان داشت: سال گذشته با جوجه‌ریزی حدود یک میلیارد و ۷۷۰ میلیون قطعه، تولید گوشت مرغ کشور به سه میلیون و پانصد هزار تن رسید که نسبت به سال ۱۴۰۲ رشد ۲۰ درصدی را تجربه کرد.

این مسئول صنفی افزود: این روند رو به رشد، نشان‌دهنده پتانسیل بالای کشور در تأمین نیازهای داخلی و ایجاد فرصت‌های جدید برای صادرات است.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی با ابراز خرسندی از وضعیت تولید عنوان کرد: در حال حاضر تولید گوشت مرغ بیش از میزان تقاضا بوده و نیازی به ذخیره‌سازی گسترده احساس نمی‌شود. این امر، حاصل مدیریت هوشمندانه تولید و حمایت‌های مؤثر دولت است.

ابراهیمی با تقدیر از رویکرد وزارت جهاد کشاورزی گفت: اتحادیه‌های صنفی در هماهنگی با نهادهای دولتی نقش مؤثری در مدیریت بازار ایفا کرده‌اند. امیدواریم با واگذاری مسئولیت‌های بیشتر به تشکل‌ها، بتوانیم گام‌های بلندتری در راستای تنظیم بهتر بازار برداریم.

وی با اشاره به اهمیت حفظ تعادل قیمت‌ها اظهار داشت: در جلسات مشترک با وزارت جهاد کشاورزی، مستندات قیمت تمام شده مرغ زنده ارائه شده و خوشبختانه نگاه مثبتی نسبت به واقعی‌سازی قیمت‌ها وجود دارد.

ابراهیمی ادامه داد: هدف این است که ضمن حمایت از تولیدکنندگان، قیمت برای مصرف‌کنندگان نیز عادلانه باشد.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی کشور با ابراز رضایت از بهبود شرایط تأمین نهاده‌ها گفت: در حال حاضر تأمین ذرت و سویا به خوبی انجام شده و نگرانی خاصی وجود ندارد. البته برنامه‌ریزی مستمر برای پایداری این روند ضروری است.

 

افق روشن برای صادرات مرغ ایرانی

ابراهیمی با اشاره به موفقیت‌های صادراتی توضیح داد: سال گذشته حدود ۳۰ هزار تن مرغ به کشورهای هدف صادر شد. پیش‌بینی می‌شود امسال با همراهی دولت، میزان صادرات به دو تا سه برابر افزایش یابد و برند مرغ ایرانی در بازارهای جهانی بیش از پیش مطرح شود.

وی با قدردانی از حمایت‌های وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد: با حمایت‌های مالی، تسهیلات ارزان‌قیمت و همراهی‌های فنی، می‌توان بهره‌وری واحدهای مرغداری را افزایش داد و زمینه‌ساز رشد پایدار در این بخش شد.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی کشور با ابراز امیدواری اظهار داشت: با تداوم سیاست‌های حمایتی، مدیریت هوشمندانه تولید و توسعه صادرات، آینده صنعت مرغداری کشور بسیار روشن است و می‌تواند به یکی از ارکان امنیت غذایی و اقتصاد غیرنفتی کشور تبدیل شود.

 

خبرنگار: فرناز فتحی

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید