فروش و حمل آرد فقط از طریق سامانه سیما مجاز است

تهران-ایانا- مدیرکل هماهنگی و نظارت آرد و نان شرکت بازرگانی دولتی ایران اعلام کرد: فروش آرد توسط کارخانجات باید از طریق سامانه سیما ثبت شود و حمل آرد بدون صدور فاکتور فروش و بارنامه معتبر، قاچاق محسوب می‌شود.

فروش و حمل آرد فقط از طریق سامانه سیما مجاز است

به گزارش ایانا؛ محمدحسن جلالی با تأکید بر ضرورت ثبت فروش آرد در سامانه سیما، گفت: از این پس صدور صورت‌حساب و فاکتور فروش برای تمامی آردهای فروخته شده توسط کارخانجات الزامی است و حمل آرد نیز باید همراه با بارنامه انجام شود.

وی در جلسه وبیناری آموزش و اطلاع‌رسانی درباره خرید، فروش، حمل و نگهداری آرد افزود: کارخانجات موظفند هنگام فروش آرد، فاکتور فروش را صادر و به رانندگان شرکت‌های حمل‌ونقل تحویل دهند. این فاکتور، سند رسمی جابه‌جایی کالاست و در صورت نداشتن آن، محصول حمل شده قاچاق محسوب می‌شود.

جلالی با اشاره به دستورالعمل ضوابط اختصاصی خرید، فروش، حمل و نگهداری آرد، ذیل تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا، تصریح کرد: اطلاعات تمامی آردهای فروخته شده باید در سامانه سیما ثبت شود. با اتصال این سامانه به سامانه جامع انبارها، اطلاعات ثبت‌شده به سامانه انبارها نیز منتقل می‌شود. بنابراین تحویل بارنامه حاوی اطلاعات ثبت‌شده در سامانه سیما به رانندگان الزامی است.

مدیرکل هماهنگی و نظارت آرد و نان شرکت بازرگانی دولتی ایران تأکید کرد: اطلاعات درج شده در اسناد تحویلی به رانندگان باید کاملاً با محموله تطابق داشته باشد تا از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری شود. برای حمل‌ونقل بین‌شهری نیز رانندگان موظفند بارنامه‌ای همراه داشته باشند که اطلاعات آن در سامانه سیفا ثبت شده باشد.

گفتنی است در این جلسه وبیناری، روش ثبت اطلاعات مورد نیاز در سامانه سیما توسط کارشناسان فناوری به نمایندگان واحدهای تولید آرد و کارخانجات آردسازی آموزش داده شد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید