قطب بی‌رقیب مرغ ایران/ مازندران 11 درصد پروتئین کشور را تامین می‌کند، روزانه 1000 تن گوشت

قطب بی‌رقیب مرغ ایران/ مازندران 11 درصد پروتئین کشور را تامین می‌کند، روزانه 1000 تن گوشت

مازندران- ایانا- رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: این استان به‌تنهایی با ثبت ۳۵.۵ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در دو ماه، نه تنها پیشتاز مطلق شمال کشور شد، بلکه با تولید روزانه ۱000 تن گوشت مرغ، بیش از ۱۱ درصد از تأمین پروتئین ملی را به خود اختصاص داد.

بابک مومنی، با اعلام آمار بی‌سابقه جوجه‌ریزی استان در فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۴، گفت: مازندران نه تنها قطب تولید طیور کشور است، بلکه با ثبت ۱۸ میلیون و ۲۷۹ هزار قطعه جوجه‌ریزی تنها در اردیبهشت ماه، ۱۰۸ درصد برنامه ابلاغی خود را محقق کرده و فاصله معناداری با استان‌های رقیب مانند گلستان ایجاد کرده است. 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به مهم‌ترین دستاورد مازندران در صنعت طیور طی ماه‌های اخیر افزود: فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۴ برای ما تاریخی است! ۳۵ میلیون و ۴۹۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی تنها در دو ماه، آن هم با رشد ۳.۷ درصدی نسبت به سال گذشته. این رقم در مقایسه با جوجه‌ریزی استان‌های کشور دیگر بیشتر است.

وی با اشاره به اینکه این آمار در مقایسه با استان‌های رقیب چه جایگاهی ایجاد کرده است، ادامه داد: ما اختلاف را شکست‌ناپذیر کردیم! تنها در اردیبهشت، ۱۸.۳ میلیون قطعه جوجه‌ریزی داشتیم که ۱۰۸ درصد برنامه دولت را محقق کرد. 

مومنی در پاسخ با این سوال که این حجم جوجه‌ریزی چقدر گوشت مرغ تولید خواهد کرد، گفت: محاسبات ما نشان می‌دهد تا پایان ۱۴۰۴، ۳۸۰ هزار تن گوشت مرغ در مازندران تولید می‌شود. همین حالا روزانه ۱,۰۰۰ تن گوشت به بازار کشور تزریق می‌کنیم.

وی همچنین با اشاره به پیشتازی این استان در بخش جوجه یک‌روزه، افزود: سال گذشته ۳۸۳ میلیون قطعه جوجه یک‌روزه تولید کردیم و امسال رکوردهای خواهیم زد. این یعنی زنجیره تولید مرغ کشور به دستان مازندران می‌چرخد.

مومنی رمز موفقیت در این امر را ثبات تولید در بحران‌ها عنوان کرد و گفت: ما تنها استانی هستیم که ماهانه ۱۸ میلیون جوجه‌ریزی را تضمین می‌کنیم. زیرساخت‌هایمان حتی در تحریم‌ها هم امنیت غذایی کشور را نگه داشته است!  

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران در پایان برنامه‌ریزی برای افزایش تولید در ماه‌های آتی و تقویت زیرساخت‌های دامپروری با همکاری تولیدکنندگان خبر داد .


مازندران با تولید بیش از ۱۱ درصد گوشت مرغ کشور و ثبت رتبه نخست ملی، نه تنها جایگاه گلستان را پشت سر گذاشته، بلکه با اختصاص ۵۷۶ تن صادرات روزانه گوشت به دیگر استان‌ها، سهم خود در امنیت غذایی ایران را تثبیت کرده است . این استان هم‌اکنون قطب بی‌بدیل صنعت طیور ایران محسوب می‌شود.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید