سالانه 601 هزار تن انواع محصولات دام و طیور در آذربایجان غربی تولید می شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: سالانه 601 هزار تن انواع محصولات دام و طیور در استان تولید و روانه بازارهای مصرف می‌شود.

سالانه 601 هزار تن انواع محصولات دام و طیور در آذربایجان غربی تولید می شود

به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان غربی، خسرو شهبازی بیان کرد: میزان تولید گوشت قرمز آذربایجان غربی در سال زراعی گذشته 56 هزار تن بوده که 6.2 درصد از کل تولیدات کشوری بوده و رتبه چهارم کشوری متعلق به این استان است.

شهبازی اظهار کرد: سرانه مصرف گوشت قرمز در این استان 10 کیلوگرم بوده و  نیاز روزانه نیز 34 تن است.

وی ادامه داد: در زمینه تولید گوشت مرغ نیز با تولید بیش از 108 هزار تن 3.8 تولید کشور و رتبه هفتم متعلق به این استان بوده و سرانه مصرف 30 کیلوگرم و نیاز روزانه بین  ۲۶۲ تا ۲۷۲ تن متفاوت است.

شهبازی با بیان اینکه در زمینه تولید تخم مرغ هم با تولید 13 هزار و 490 تن یک درصد از مجموع تولید کشور و رتبه هیجدهم متعلق به اذربایجان غربی است، اضافه کرد: سرانه مصرف 13.5 کیلوگرم بوده و نیاز روزانه 125 تن است.

وی توضیح داد: در زمینه تولید شیر هم با 397 هزار تن تولید سالانه 3.2 درصد تولید کشور و رتبه نهم متعلق به اذربایجان غربی است. سرانه مصرف 110 کیلوگرم بوده و یکهزار و 24 تن نیاز مصرفی استان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه در تولید عسل هم این استان دارای رتبه یک کشوری است ادامه داد: آذربایجان غربی با تولید بیش از 26 هزار تن حدود 22 درصد تولیدات کشوری را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به اینکه سرانه مصرف عسل استان 1.4کیلو گرم بوده ادامه داد: بیش از 6 هزار و 200 نفر زنبوردار در استان مشغول به کار هستند.

آذربایجان غربی دارای 9 میلیون جمعیت دام و طیور است که حدود پنج میلیون ان را جمعیت دامی تشکیل می‌دهند.

 

خبرنگار: هومن مویدزاده

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید