جشنواره سماق قرمز چهاردانگه هوراند؛ گامی برای برندسازی محصولات کشاورزی

جشنواره سماق قرمز چهاردانگه هوراند؛ گامی برای برندسازی محصولات کشاورزی

آذربایجان شرقی-ایانا- فرماندار شهرستان هوراند گفت: جشنواره سماق قرمز چهاردانگه هوراند؛ گامی برای برندسازی محصولات کشاورزی و رونق گردشگری است.

عباس عادلی‌فر، در هشتمین جشنواره سماق قرمز چهاردانگه با اشاره به اهمیت برگزاری رویدادهای محلی گفت: هدف از برگزاری این جشنواره‌ها معرفی ظرفیت‌ها و دستاوردهای شهرستان در بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی، اقتصادی، گردشگری و صنایع دستی است.

وی افزود: جشنواره سماق قرمز با رویکرد حمایت از تولیدکنندگان و کشاورزان محلی، ایجاد درآمد پایدار برای مردم منطقه، تقویت صنایع دستی و محصولات باغی و همچنین ایجاد شور و نشاط اجتماعی برگزار شد.

وی گفت: توجه به برندسازی محصولات روستایی و معرفی آن‌ها به بازارهای گسترده‌تر می‌تواند زمینه توسعه اقتصادی و رونق گردشگری در شهرستان هوراند را فراهم کند.

فرماندار هوراند با تاکید بر ظرفیت‌های ویژه این شهرستان در تولید سماق و سایر محصولات بومی خاطرنشان کرد: استمرار چنین جشنواره‌هایی می‌تواند ضمن جذب گردشگران ، جایگاه ویژه‌ای برای هوراند در نقشه گردشگری و اقتصاد محلی ایجاد کند.

 

 

 

حجم ویدیو: 7.04M | مدت زمان ویدیو: 00:02:31
انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید