تولید سالانه بیش از ۵۵۰ تن گوشت سفید ماهی در اهر
آذربایجان شرقی- ایانا- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اهر از تولید سالانه ۵۵۰ تن گوشت سفید ماهی در این شهرستان خبر داد.
علی نجفی در حاشیه برگزاری کارگاه آموزش پخت ماهی و آبزیان در اهر با اشاره به ظرفیت بالای شهرستان اهر در تولید انواع آبزیان سردآبی و گرم آبی گفت: در این شهرستان ۲۲ استخر پرورش ماهی با تولید سالانه بیش از ۵۰۰ تن وجود دارد که در این خصوص اهر رتبه پنجم استانی را دارد.
وی افزود: با توجه به ظرفیت بالای شهرستان اهر در تولید ماهی، متاسفانه مصرف سرانه آن نسبت به سایر مناطق کشور بسیار کم می باشد و در این راستا باید با برگزاری برنامه های متعدد آموزشی و کارگاههای آموزشی در خصوص نحوه آماده سازی و طبخ آبزیان، مردم را با فواید گوشت ماهی و آبزیان آشنا کرد.
![]()
نجفی در ادامه ضمن تقدیر از برگزارکنندگان کارگاه آموزش پخت ماهی و آبزیان در مدرسه شبانه روزی دخترانه مردانی آذر اهر که برای اولین بار در سطح استان آذربایجان شرقی برگزار شد، گفت: در راستای ترویج مصرف بهینه، نحوه پخت آسان و مزه دار کردن و… گوشت ماهی از همشهریان خواستاریم با توجه به نیاز انسان به مصرف ماهی، حتما در سبد غذایی هفتگی خود از ماهی که سرشار از پروتئین و ویتامین مورد نیاز بدن است استفاده کنند، چرا که از نظر قیمت و سلامتی مناسب تر از گوشت قرمز است.
![]()
کارشناس مسئول بازاریابی محصولات شیلات مدیریت شیلات سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی نیز در حاشیه این کارگاه از تولید سالانه بیش از ۱۰ هزار تن ماهی سرد آبی و گرم آبی در این استان خبر داد.
مجید نصرتلو گفت: از کل تولید سالانه ماهی های سردآبی و گرم آبی آذربایجان شرقی حدود ۷ هزار تن ماهی قزل آلا و مابقی سایر ماهی های سردآبی و گرم آبی است.
وی همچنین از مصرف سرانه کم گوشت سفید ماهی در استان انتقاد کرد و گفت: مصرف سالانه گوشت ماهی در این استان ۸.۱ کیلوگرم می باشد که این میزان در سطح کشور ۱۴ کیلوگرم است و باید در ترویج افزایش مصرف گوشت ماهی در جامعه تلاش کنیم.
![]()
نصرتلو در خصوص حمایت مدیریت شیلات سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی از پرورش دهندگان ماهی و آبزیان نیز گفت: برای پرورش دهندگان ماهی تسهیلاتی در نظر گرفته شده است که میتوان به تخصیص ۱۲۰ میلیون تومان تسهیلات برای پرورش هر تن ماهی قزلآلا در این استان اشاره کرد.
![]()
وی همچنین به متعادل بودن وضعیت تولید و قیمت غذای مورد نیاز برای پرورش ماهی در سطح استان آذربایجان شرقی اشاره کرد و افزود: در مناطق روستایی این استان نیز در خصوص ترویج و حمایت از تولیدکنندگان ماهی و سایر آبزیان برنامه های متعددی در نظر گرفته شده است.
![]()
![]()
![]()
![]()
خبرنگار: مهسا رمضانی
دیدگاه تان را بنویسید