Iranian Agriculture News Agency

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت: زعفران تولیدی استان به دلیل شرایط آب و هوایی و خاک مناسب از کیفیت بالایی برخوردار است و یزد رتبه ششم تولید این محصول در کشور را به خود اختصاص داده است.

یزد؛ رتبه ششم تولید محصول زعفران در کشور

به گزارش خبرنگار ایانا در استان یزد، سیّدجمال سجادی‌پور‏، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بابیان اینکه ۲ هزار و ۷۶۰ کیلوگرم زعفران در استان تولید می‌شود، افزود: امسال با افزایش ۱۰۴ هکتار به مجموع زیرکشت ، سطح زیرکشت آن به ۸۵۰ هکتار افزایش می‌یابد و میزان برداشت این محصول به حدود سه هزار کیلوگرم افزایش خواهد یافت.

وی با بیان اینکه در هر هکتار از مزارع زعفران حدود ۲۵ نفر اشتغالزایی ایجاد می‌شود، اظهار کرد: بیشترین سطح زیرکشت این محصول در استان در شهرستان‌های بهاباد، بافق، مهریز و ابرکوه قرار دارد که بهاباد با ۴۰۰ هکتار بیشترین سطح زیرکشت این گیاه را داراست.  و از هر هکتار آن ۵.۵ کیلوگرم محصول خشک برداشت می شود .

سجادی پور زعفران را محصول ارزآور و کم‌آبخواهی دانست که به دنبال تداوم خشکسالی  در سالهای اخیر، توجه کشاورزان زیادی در استان به این محصول ارزشمند جلب شده است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید