تشکیل صندوق حمایت از زنبورداری

تشکیل صندوق حمایت از زنبورداری

صندوق حمایت از زنبورعسل در کشور تشکیل شده که سهم خراسان رضوی با سرمایه 900 میلیون ریال معادل سه درصد کل سرمایه صندوق در کشور است.

کدخبر: 9212
تشکیل صندوق حمایت از زنبورداری

مدیرکل طیور و زنبورعسل معاونت بهبود تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی که جهت شرکت و حل معظل اعتباری در جلسه پروژه کشوری اصلاح نژاد زنبورعسل در جمعیت‌های بسته که استان خراسان رضوی نیز یکی از شش مجری این پروژه جهت تولید ملکه‌های اصلاح شده در کشور است و با مشکل اعتباری شدید روبه‌رو بوده و در شرف تعطیلی است، در استان خراسان رضوی حضور یافته بود، گفت: صندوق حمایت از زنبورعسل در کشور تشکیل شده که سهم خراسان رضوی با سرمایه 900 میلیون ریال معادل سه درصد کل سرمایه صندوق در کشور است.

ترکاشوند افزود: 36 درصد سهام این صندوق سهم تعاونی‌های تولید و 64 درصد نیز سهم آورده یارانه دولتی است.

وی خاطرنشان کرد: تعاونی‌های تولید با عضویت در این صندوق معادل سه‌برابر سرمایه آورده را به مالکیت خود درخواهند آورد و پنج‌برابر نیز از سرمایه خود بهره می‌برند.

ترکاشوند در پایان از استقبال استان‌ها از تشکیل صندوق حمایت از زنبورداری خبر داد و تصریح کرد: استان خراسان رضوی باید بیشتر از استان‌های دیگر در این حوزه وارد شود تا سهم بیشتری از یارانه دولتی را در صنعت پرورش زنبور جذب کند./

A-910908-07

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید