مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران:

کاهش قیمت میوه و سبزیجات در پایان فصل تابستان

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران از کاهش قیمت میوه و سبزیجات در پایان فصل تابستان خبر داد.

کدخبر: 19675

به گزارش خبرنگار کشاورزی ایران و به نقل از روابط عمومی سازمان میادین، سید احمد صفوی با اشاره به کاهش قیمت میوه و سبزیجات در پایان فصل تابستان اظهار کرد: در این هفته نیز با کاهش قیمت در میادین میوه و تره بار روبرو بودیم.

وی با بیان اینکه 9 قلم محصول در این هفته کاهش قیمت داشتند، افزود: خیار گلخانه ای ممتاز، انگور کندری، انار، انگور مهری و رطبی، سیب گلاب، انگور صاحبی، انگور بیدانه قرمز، انجیر زرد و انگور بیدانه سفید از جمله این محصولات هستند.

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران با تاکید بر اینکه بیشترین کاهش قیمت مربوط به خیار گلخانه ای ممتاز با 9.09 درصد کاهش بوده است، یادآور شد: این محصولات طی یک هفته از 22000 به 20000ریال تغییر قیمت داشته و کمترین کاهش نیز در محصول انگور بیدانه سفید با 1.82 درصد کاهش بود که طی یک هفته از 27500 به 27000 ریال با تغییر قیمت همراه بوده است.

صفوی با بیان اینکه 8 قلم محصول در پایان فصل تابستان کاهش قیمت داشتند، گفت: کدو مسمایی، کاهو سالادی، بادمجان دلمه، خیار سالادی، خیار رسمی و گلخانه ای، سیب زمینی، کاهو رسمی پاک کرده و بامیه است که بیشترین کاهش مربوط به کدو مسمایی با 13.33 درصد بود که طی یک هفته از 15000 به 13000 ریال تغییر قیمت داشته و کمترین کاهش در محصول بامیه با 3.45 درصد کاهش است که طی یک هفته از 29000 به 28000ریال تغییر قیمت داشته اند.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید