امنیت غذایی و خود اتکایی محصولات شیلاتی رقم خورد

امنیت غذایی و خود اتکایی محصولات شیلاتی رقم خورد

مدیر شیلات و امور آبزیان استان کرمان گفت: تامین نیاز غذایی افراد جامعه و تولید پروتئین حیوانی به عنوان منبع اصلی اسید‌ های آمینه ضروری از ماموریت های اصلی مدیریت شیلات است.

 به گزارش خبرنگار ایانا در استان کرمان ابوالقاسمی مدیر شیلات استان کرمان گفت:  یکی از اهداف و سیاستهای وزارت جهاد کشاورزی  ارتقای کمی و کیفی تولیدات آبزی پروری با بکارگیری دانش روز ،عملیاتی نمودن تکنولوژی های برتر و هوشمند سازی مزارع آبزی پروری می باشد

وی افزود: از دیگر سیاستهای این وزارتخانه، افزایش بهره وری و مکانیزاسیون مزارع و استخرهای پرورش آبزیان،  تنوع روش های پرورش آبزیان ، تنوع گونه های پرورش آبزیان  از جمله پرورش ماهیان خاویاری،  توسعه پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی و افزایش بهره وری در استخرها در راستای توسعه آبزی پروری خرد  می باشد

به گزارش خبرنگار ایانا در کرمان، ابوالقاسمی مدیر شیلات و امور آبزیان استان کرمان  خاطر نشان کرد: توسعه وپرورش ماهیان زینتی و آبزیانی که به آب کمتری نیاز دارند مانند زالو، توسعه پرورش آبزیان در آبهای شور که بلا استفاده در امر کشاورزی میباشند مانند آرتمیا، افزایش مصرف سرانه آبزیان از طریق فرهنگ سازی از اقداماتی است که اداره شیلات و امور آبزیان در سالهای اخیر انجام داده است

مدیر شیلات استان  کرمان در ادامه گفت: از مشکلات وچالشهای آبزی پروران،  بالابودن قیمت نهاده های آبزی پروری(خوراک ، بچه ماهی ) و  عدم مجوز پرورش تیلاپیا در استان می باشد که با پیگیریهای که از از سوی سازمان حفاظت محیط زیست انجام شده است امید این می رود که  این مشکلات حل شود

گفتنی است ماهی تیلاپیا بدلیل رشد بالاتر ، داشتن طعم و مزه خوب ، اقتصادی بودن پرورش ، تراکم پذیری در سیستم های پرورشی ، نیاز آبی کم در طول دوره پرورش ، قابلیت تطبیق با انواع شوری ( با توجه به پائین رفتن سطح منابع آب زیرزمینی و به دنبال آن شور شدن آبها بهمراه کاهش بارندگی )و دوره رشد کوتاهتر نسبت به سایر گونه های پرورشی از اهمیت خاصی برخوردار است

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید