تخصیص ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار آبرسانی سیار به باغات آسیب‌دیده از خشکسالی در استان چهارمحال و بختیاری

تخصیص ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار آبرسانی سیار به باغات آسیب‌دیده از خشکسالی در استان چهارمحال و بختیاری

چهارمحال و بختیاری- ایانا- با موافقت جعفر مردانی استاندار چهارمحال و بختیاری ، ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای آبرسانی سیار به باغات دچار تنش خشکسالی در سطح استان اختصاص یافت. این اعتبار از محل ماده ۱۸ قانون بحران‌های طبیعی تامین شده است.

سعید داوودی نیا  با اعلام این خبر، بر اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی برای جبران خسارت‌های ناشی از خشکسالی و تامین منابع آبی برای کشاورزان و باغداران تاکید کرد.

سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و امور اقتصادی، اظهار داشت: «با توجه به خشکسالی‌های اخیر و کمبود بارش‌ها، بسیاری از باغات استان دچار خسارت جدی شده‌اند. استفاده از ظرفیت ماده ۱۸ این امکان را فراهم می‌کند تا کمک‌های لازم به کشاورزان و باغداران برای جبران خسارت‌ها ارائه شود.»

داوودی نیا افزود: اقدامات عملیاتی جهت تامین آب برای باغات استان، از جمله آبرسانی سیار به مناطق مختلف استان، در دستور کار قرار دارد و در صورت نیاز به تقویت این خدمات، منابع مالی مورد نظر تخصیص خواهد یافت.

سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان چهار محال و بختیاری، خاطرنشان کرد: این تصمیم با همکاری مدیران جهاد کشاورزی شهرستان‌های استان اجرایی خواهد شد و عملیات آبرسانی سیار به باغات دچار تنش کم‌آبی در اسرع وقت از سر گرفته خواهد شد.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید