رایزنی برای تامین اعتبار پروژه‌های نیمه تمام شیلاتی

رایزنی برای تامین اعتبار پروژه‌های نیمه تمام شیلاتی

استاندار هرمزگان و رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان طی نشست صمیمانه با رئیس سازمان شیلات کشور برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام بخش خصوصی در حوزه فعالیت‌های شیلاتی رایزنی کردند.

کدخبر: 116444

به گزارش خبرنگار ایانا در هرمزگان، در این جلسه مشترک که، حسینی معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات، معاونین و مدیران سازمان، مهدی دوستی استاندار، عباس مویدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی و مسعود بارانی  مدیرکل شیلات استان هرمزگان حضور داشتند، توسعه شتابان فعالیت‌های شیلاتی در هرمزگان مورد تأکید قرار گرفت.

همچنین مقرر شد بابت تکمیل ۱۱۴پروژه نیمه‌تمام بخش خصوصی در این استان و همچنین توسعه طرح‌های جدید در حوزه پرورش ماهی در قفس، میگو، تکثیر ماهیان دریایی، مبلغ ۱۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات (سرمایه‌ای و در گردش) توسط سازمان شیلات ایران و از طریق وزارت جهاد کشاورزی اختصاص یابد.

مقرر شد پنج درصد سود تسهیلات مذکور توسط استانداری و از محل اعتبارات فنی و اعتباری تأمین شود تا باعث تشویق سرمایه‌گذاران جدید در حوزه فعالیت‌های شیلاتی و اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام شود.

 در خصوص تأمین منابع پروژه‌های مصوبه دور اول سفر ریاست جمهوری به استان هرمزگان بررسی و مقرر شد اعتبارات پیش‌بینی‌شده از طریق استانداری و وزارت جهاد کشاورزی پیگیری، عملیاتی و اجرایی شود.

استاندار هرمزگان نیز در ادامه این جلسه با اشاره به ظرفیت‌های تولید پرورش ماهی در استان بیان کرد: قبل از دولت سیزدهم پنج هزار تن ظرفیت تولید پرورش ماهی در قفس در استان هرمزگان ایجادشده بود که در دولت سیزدهم پنج هزار تن دیگر اضافه‌شده و در سه‌ماهه اول سال جاری دو هزار و 500 تن ظرفیت جدید ایجادشده است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید