مدیر جهاد کشاورزی ساری خبر داد

جوجه‌ریزی 3.9 میلیون قطعه‌ای در ساری

جوجه‌ریزی 3.9 میلیون قطعه‌ای در ساری

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری با اشاره به جوجه ریزی سه میلیون و 925 هزار قطعه ای در سامانه سماسط، گفت: 6 هزار تن گوشت سفید در دو ماهه نخست امسال در این شهرستان تولید شد.

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، رضا پورفلاح با اشاره به جوجه‌ریزی سه میلیون و 925 هزار قطعه ای جوجه در سامانه سماسط، گفت: 6 هزار تن گوشت سفید در دو ماهه نخست امسال در شهرستان ساری تولید شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری تنظیم سود تولید، افزایش بهره وری، حداکثر رسیدن ارزش افزوده و افزایش اشتغالزایی را از مزایای داشتن زنجیره تولید در صنعت مرغ برشمرد.

وی با بیان اینکه پایین آوردن ریسک تولید، بازاررسانی یکپارچه و برندسازی در قالب زنجیره صورت می گیرد، تصریح کرد: تامین جوجه یکروزه به عنوان مهمترین نهاده تولید از مزایای ایجاد زنجیره تولید است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید