ارتقای بهداشت دام عشایر با احداث ۸۵۹ متر آبشخور در سال ۱۴۰۴
قزوین- ایانا- رییس اداره امور عشایر استان قزوین، گفت : در سال ۱۴۰۴، در مجموع ۸۵۹ متر آبشخور بتنی و گالوانیزه برای بهرهمندی عشایر احداث و یا توزیع شده است. این طرح با اولویت رفع مشکل کمبود آب آشامیدنی سالم برای دامها و بهبود شرایط زیستی جامعه عشایری در دستور کار قرار گرفته است.
به گزارش خبرنگار ایانا از استان قزوین سعید ابیت، گفت: در سال گذشته، ۶۸۰ متر آبشخور گالوانیزه ۲ متری (معادل ۳۴۰ عدد) و ۱۷۹ متر آبشخور بتنی در مناطق عشایری اجرا و توزیع گردیده است. اجرای این طرحها منجر به تأمین روزانه ۵۰۰ متر مکعب آب سالم و بهداشتی برای دامهای عشایر استان شده است.
به گفته وی تاکنون، این اداره موفق به توزیع ۱۴۸۸ متر آبشخور بتنی و ۱۲۰۰ متر آبشخور فلزی در بین عشایر شده است که این امر، امکان تأمین روزانه ۱۳۵۰ متر مکعب آب آشامیدنی بهداشتی را برای دامهای عشایر فراهم نموده و گامی مؤثر در جهت ارتقای سلامت و بهبود وضعیت دامپروری در مناطق عشایری محسوب میشود.
دیدگاه تان را بنویسید