تحقق ۹۸ درصدی الگوی کشت در قزوین

تحقق ۹۸ درصدی الگوی کشت در قزوین

قزوین- ایانا- مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تحقق ۹۸ درصدی الگوی ابلاغی کشت در سال زراعی ۱۴۰۴–۱۴۰۵ خبر داد.

کدخبر: 132952

 حسن جلیلوند با اشاره به جزئیات محصولات، گفت: از ابتدای سال زراعی تاکنون حدود ۴۲,۵۰۰ هکتار گندم آبی، ۱۱۵,۰۰۰ هکتار گندم دیم، ۲۹,۵۰۰ هکتار جو آبی، ۶,۰۰۰ هکتار جو دیم و ۲,۱۰۰ هکتار کلزا کشت شده است.

جلیلوند اقدامات فنی و به‌زراعی اجراشده در مزارع استان را نیز تشریح کرد: آبیاری نواری در ۱۵ هزار هکتار، استفاده از دستگاه‌های خطی‌کار در بیش از ۱۷۰ هزار هکتار، اجرای خاکورزی حفاظتی در حدود ۱۰۰ هزار هکتار و کشت روی پشته‌های بلند در ۱,۵۰۰ هکتار از جمله برنامه‌های اجرایی بوده است.

وی ادامه داد: طرح‌های مقایسه‌ای ارقام بذور و ایجاد پایگاه‌های نوآوری نیز از دیگر اقدامات امسال است و هدف از اجرای طرح پایداری تولید در دیمزارها، ترویج روش‌های نوین کشت، استفاده از بذور اصلاح‌شده و افزایش بهره‌وری و پایداری تولید است.

مدیر زراعت استان تأکید کرد: تحقق نزدیک به ۱۰۰ درصدی الگوی کشت نتیجه برنامه‌ریزی دقیق، همراهی کشاورزان و اجرای صحیح سیاست‌های بخش کشاورزی است و نقش مهمی در پایداری تولید و تأمین امنیت غذایی دارد.

وی همچنین یادآور شد: شهرستان آوج با محوریت کشت دیم و حدود ۵۷ هزار هکتار سطح زیر کشت، پیشتاز استان در اجرای الگوی کشت است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید