مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آبیک:

رشد ۹ درصدی جوجه‌ریزی در واحدهای نیمچه گوشتی شهرستان آبیک

رشد ۹ درصدی جوجه‌ریزی در واحدهای نیمچه گوشتی شهرستان آبیک

قزوین- ایانا- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آبیک از افزایش ۹ درصدی جوجه‌ریزی در واحدهای پرورش نیمچه گوشتی این شهرستان در مرداد ماه سال 1404 خبر داد.

بیژن لطفی با اعلام این خبر، گفت: در مرداد ماه سال جاری، ۳۱۳ هزار و ۳۰ قطعه جوجه‌ریزی در ۱۲ واحد تولیدی شهرستان آبیک انجام شد. این میزان در مقایسه با ۲۸۵ هزار و ۳۶۰ قطعه جوجه‌ریزی تیرماه امسال، ۹ درصد و نسبت به مرداد ماه سال گذشته ۱۸ درصد رشد داشته است.

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آبیک پیش‌بینی کرد که از این میزان جوجه‌ریزی، بیش از ۶۲۶ تن گوشت سفید تولید و به بازار عرضه شود که نقش مهمی در تأمین نیاز مصرف و پایداری امنیت غذایی شهرستان خواهد داشت.

لطفی، رشد جوجه‌ریزی و تولید گوشت سفید را نشان از پویایی صنعت پرورش طیور و تلاش تولیدکنندگان شهرستان دانست و بر نقش حمایتی جهاد کشاورزی شهرستان آبیک در این زمینه تأکید کرد.

گفتنی است شهرستان آبیک یکی از قطب‌های تولید گوشت سفید در استان قزوین محسوب می‌شود و این افزایش تولید می‌تواند به تثبیت قیمت و دسترسی آسان‌تر مصرف‌کنندگان به این محصول پروتئینی کمک کند.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید