بازدید استاندار قزوین از بزرگترین واحد تولید بذر غلات دیم استان

بازدید استاندار قزوین از بزرگترین واحد تولید بذر غلات دیم استان

قزوین- ایانا- استاندار قزوین، از بزرگترین واحد تولید بذر غلات دیم شرکت دشت جاوید دولت آباد، بازدید کرد و مسائل و مشکلات این واحد تولیدی را مورد بررسی قرار داد.

محمد نوذری استاندار قزوین به همراه میرزایی معاون اقتصادی و توسعه منطقه‌ای، فرامرز حریری مقدم سرپرست سازمان جهاد کشاورزی، مشاور استاندار، فرماندار تاکستان و جمعی از مدیران کل استان از شرکت دشت جاوید دولت آباد، بزرگترین واحد تولید بذر غلات دیم در استان قزوین، بازدید کرد.

در جریان این بازدید، استاندار قزوین و هیئت همراه از بخش‌های مختلف این واحد تولیدی بازدید کرده و در نشستی مشترک با مدیران شرکت دشت جاوید دولت آباد، مسائل و مشکلات مربوط به تولید بذر دیم را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

شرکت دشت جاوید دولت آباد در سال گذشته بیش از ۳۵۰۰ تن گندم دیم از ارقام باران، واران و آذر ۲ را بوجاری و بین کشاورزان دیم‌کار استان توزیع کرده است.

همچنین، این شرکت در راستای کمک به کاهش ناترازی برق و استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر، اقدام به نصب پنل‌های خورشیدی با ظرفیت تولید ۲۲ کیلووات برق کرده است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید