سرپرست مدیریت بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین

شناسایی ۵۰ واحد صنفی متخلف در قزوین؛ نانوایی‌ها در صدر لیست

قزوین- ایانا- سرپرست مدیریت بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: در جریان بازرسی‌های اخیر از واحدهای صنفی و تولیدی استان قزوین، ۵۰ واحد متخلف شناسایی و برای رسیدگی به تخلفاتشان به مراجع ذی‌صلاح معرفی شدند.

شناسایی ۵۰ واحد صنفی متخلف در قزوین؛ نانوایی‌ها در صدر لیست

علی اکبری، با اعلام این خبر گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۲۴۵ واحد صنفی و تولیدی در سطح استان مورد بازرسی قرار گرفته‌اند که در نتیجه آن، ۵۰ واحد به دلیل تخلفات مختلف شناسایی شده‌اند.

سرپرست مدیریت بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین افزود: واحدهای متخلف شامل ۳۳ واحد نانوایی، ۱۷واحد مرغ‌فروشی، میوه‌فروشی و سوپرمارکت هستند.

اکبری افزود: در جریان این بازرسی‌ها، یک واحد نانوایی به دلیل تخلفات مکرر پلمپ و به سایر واحدهای متخلف نیز تذکرات جدی در خصوص کم‌فروشی و فروش اجباری نان داده شد.

بازرسی از این واحدها در قالب چهار گروه نظارت بر کالاهای اساسی و گشت مشترک با دستگاه‌های فرمانداری، اداره کل تعزیرات، صنعت و معدن و بسیج اصناف انجام شده است. این بازرسی‌ها به صورت مستمر و پیوسته ادامه خواهد داشت.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید