وزیر جهاد کشاورزی در بازدید از ایرنا:

اطلاع‌رسانی به موقع رسانه‌ها به حفظ آرامش جامعه در شرایط جنگ کمک شایانی کرده است

اطلاع‌رسانی به موقع رسانه‌ها به حفظ آرامش جامعه در شرایط جنگ کمک شایانی کرده است

تهران- ایرنا- وزیر جهاد کشاورزی گفت: همراهی و اطلاع‌رسانی دقیق و به‌موقع رسانه‌ها به ویژه خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) درباره تامین کالاهای اساسی و معیشت مردم، به حفظ آرامش جامعه و اطمینان‌بخشی به مردم در شرایط جنگ کمک شایانی کرده است.

کدخبر: 134106

به گزارش ایانا،  غلامرضا نوری وزیر جهاد کشاورزی روز شنبه -۱۵ فروردین - با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی و دیدار و گفت‌وگو با «حسین جابری انصاری» مدیرعامل و مدیران، دبیران و خبرنگاران این رسانه از بخش‌های مختلف تحریریه ایرنا بازدید کرد.

نوری در این دیدار ضمن ارایه گزارشی جامع از وضعیت تامین کالاها، ذخایر راهبردی و تنظیم بازار با قدردانی از زحمات خبرنگاران و همکاران این مجموعه در انعکاس خدمات دولت و اطلاع‌رسانی به جامعه در شرایط جنگی، اظهار داشت: همراهی و اطلاع‌رسانی‌های ایرنا، به‌ویژه در ایام حساس و مناسبت‌های مهم، نقش بسزایی در پیشبرد اهداف وزارتخانه و ایجاد اطمینان در میان مردم، خصوصاً در حوزه تامین کالاهای اساسی داشته است.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به فعالیت‌های دولت در حوزه‌های مختلف و تلاش برای خدمت‌رسانی به مردم، افزود: اطلاع‌رسانی دقیق و به‌موقع اهالی رسانه‌ به ویژه ایرنا درباره تامین و تدارک کالاها، به حفظ آرامش در جامعه کمک شایانی کرده و منجر به اطمینان‌بخشی به مردم نسبت به وضعیت ذخایر راهبردی و روند تولید محصولات در شرایط جنگ شده است.

نوری تاکید کرد: اطلاع‌رسانی مناسب موجب شده است تا بتوانیم در کنار دولت، وظایف خود را در حوزه تامین امنیت غذایی و تنظیم بازار به نحو احسن انجام دهیم و جامعه به آرامش خاطر دست یابد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید