مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری فارس خبر داد:
اختصاص بالگرد اطفای حریق منابع طبیعی به استان فارس
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان فارس از اختصاص یک فروند بالگرد امداد هوایی به منظور اطفای حریق های احتمالی در جنگل ها و مراتع با هدف تسریع در عملیات های امدادی به استان فارس خبرداد.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان فارس، عبدالحسن صمد نژاد گفت: در نشستی که با حضور عنایت اله رحیمی استاندار فارس و مسعود منصور معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور برگزار شد، یک فروند هلی کوپتر از سوی شرکت پاسکو به مدت دوماه در اختیار اداره کل منابع و آبخیزداری استان فارس قرار گرفت.
وی تصریح کرد: با پیگیری های انجام شده در راستای پیشگیری و مقابله با حریق های احتمالی در عرصههای جنگلی و مرتعی به ویژه در ارتفاعات و نقاط صعب العبور و نیز تسریع در عملیات انتقال و جابجایی به موقع نیروها، یک فروند بالگرد امدادی اطفای حریق به استان فارس اختصاص یافت.
این مقام مسئول ابراز کرد: این بالگرد در صورت ضرورت و هنگام وقوع آتش سوزی های احتمالی در عرصه ها امداد رسانی های لازم را انجام خواهد داد.
دیدگاه تان را بنویسید