انار کازرون به بازار آمد؛

پیش‌بینی تولید ۵۷ هزار تن انار در کازرون

پیش‌بینی تولید ۵۷ هزار تن انار در کازرون

فارس- ایانا- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون از آغاز برداشت انار از یک‌هزار و ۶۴۰ هکتار از باغ‌های این شهرستان خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۵۷ هزار تن انار در کازرون تولید و روانه بازار مصرف شود.

کدخبر: 138497

به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، فرهمند آقایی با بیان اینکه برداشت انار تا پایان آبان‌ماه ادامه دارد، اظهار کرد: میانگین عملکرد این محصول در باغ‌های شهرستان حدود ۳۵ تن در هکتار است.

وی با اشاره به جایگاه کازرون در تولید انار استان فارس افزود: این شهرستان سومین قطب تولید انار در استان به شمار می‌رود و محصول تولیدی آن علاوه بر عرضه در نقاط مختلف استان فارس، به استان‌های هم‌جوار و کشورهای حوزه خلیج فارس نیز صادر می‌شود.

آقایی با اشاره به ارقام عمده انار تولیدی در کازرون بیان کرد: ارقام رباب، اتابکی و میخوش از مهم‌ترین ارقام انار این شهرستان هستند که رقم رباب از مرغوبیت بالایی برخوردار است.

این مقام مسئول همچنین از توسعه کشت رقم تجاری واندرفول در سال‌های اخیر خبر داد و گفت: این رقم به دلیل برخورداری از ویژگی‌های مناسب تجاری و قابلیت صادرات، مورد توجه باغداران قرار گرفته است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون با تأکید بر ضرورت توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی انار خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت صنایع فرآوری این محصول در شهرستان، از سرمایه‌گذاران برای راه‌اندازی واحدهای مرتبط حمایت می‌شود.

آقایی در پایان با اشاره به ظرفیت‌های فرآوری انار گفت: این محصول علاوه بر مصرف به‌صورت تازه‌خوری، در تولید فرآورده‌هایی مانند رب انار، آب انار، لواشک و سایر محصولات نیز کاربرد دارد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید