توسعه کشت نشایی محصولات کشاورزی در فارس

توسعه کشت نشایی محصولات کشاورزی در فارس

فارس- ایانا- مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، گفت: با توجه به محدودیت منابع آبی، در سال زراعی جاری سطحی بالغ بر 40 هزار هکتار در این استان به کشت نشائی محصولات سبزی و صیفی و جالیزی اختصاص یافت.

مهدی صادقی بیان کرد: از جمله مهمترین محصولات کشت نشائی در این استان می توان به گوجه فرنگی، خربزه و هندوانه اشاره کرد که به ترتیب مقام اول تا سوم کشوری را در تولید محصول دارا است.

به گفته مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس؛ هر ساله حدود 76 هزار هکتار انواع محصولات سبزی و صیفی در طول فصول مختلف در این استان کشت می شود که از این سطح بیش از سه میلیون و 500 هزار تن انواع محصولات سبزی و صیفی تولید می شود.

صادقی تصریح کرد: کشت نشایی یا نشاء کاری به فرآیند پرورش گیاهان در محیطی کنترل شده مانند گلخانه و سپس انتقال آن‌ها به زمین اصلی برای رشد گفته می‌شود.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس خاطر نشان کرد: این روش مزایای متعددی مانند افزایش سرعت رشد گیاه، کاهش مصرف آب و بذر، یکنواختی بیشتر محصول نسبت به کشت مستقیم بذر در زمین اصلی دارد.

وی تصریح کرد: این توفیق گام مهمی در حفظ امنیت غذایی و تاکید به تولید پایدار در استان فارس است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید